Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sva se pustila malo razvajat, da ne bomo vsak dan kuhali doma: file orade v pečici s krompirjem in češnjevci in ravioli z belo ribo in omako s hobotnice, za predjed pa bakala na tistem belem penastem kruhu.....za sladico pa še najboljši sladoled ;)

Ninja24

Opala...sem se razvajala.

V petek na kar meni eno ljubšejših "kosil" v prijetnem ambientu, nadgrajenim s prijetnim klepetom z mojo drago maman 
Meni naj NAJ proteinske ploščice. Se lahko marsikatero tradišnl kosilo skrije 

Sobota:
Nekaj kar mora biti. Fajn mastno in svilnato. Gobova omaka s sladko smetano....heaven (pojedel pol lonca )
Čili iz domače proizvodnje.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Piščančji frikase z grahom, krompir v pečici, solata. Za povrh bi bil slivov štrudl, če ne bi včeraj vsega pojedli.

Sonja

vanja jam jam jaaaaaaaaaaaaam!!!!!!  joj pekani, kako sem žalostna, da jih tako težko dobim pri nas :S

Pekani se dobijo na vago v Sadnem vrtu v Mengšu.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pekani so rinfuzo tudi v mercatorju na šmartinski, pa najbrž tudi v kakem drugem, samo v tem sem najpogosteje :)

blossom

Piščančja juha z nudelčki, pečeno domače pišče, zelenjava na maslu, mlinci, velika skleda solate

testeninca

Danes: pečene svinjske rebrepečen krompirček,zelena solata,pecivo.

mopsika

Pekane imajo v Hofeerju, v vrečki - so čist za ponucat!

Goveja juha z rižekom (testenine), piščanec po baskovsko, riž, solata iz paprike, zaherca od včeraj.

lp

cervus

Juha, mesni polpeti, patate al forno, glaziran korenček, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti