@Vanja: kako se naredi bučkin sladoled? Hvala!
Aja, danes pica (po 6 mesecih je moj naravni kvas končno pri polni moči), pol margerita in pol bučke&fior di latte sir. Blitva. Jogurt/sladoled.
Lp,
Saša@Vanja: kako se naredi bučkin sladoled? Hvala!
Aja, danes pica (po 6 mesecih je moj naravni kvas končno pri polni moči), pol margerita in pol bučke&fior di latte sir. Blitva. Jogurt/sladoled.
Lp,
SašaSobota: zame za cel dan samo 2 lahki solatki in ena banana. Drugače juha s flanom od včeraj, pražen krompir s parmezanom, andouille klobasico (ostanek od prejšnjega dne) in grška solata za boljšo polovico ter bučni sladoled kot včeraj.
@Sashika: Recept sem dala v bazo, bo verjetno objavljen čez par dni. Ta sladoled ostane kremast, brez kristalčkov.
![]()
Danes: puran s čarobnim okusom mediterana, kuhan krompir in koleraba, solata
breskvaPetek: svinjska pečenka, popečen krompir, zeljna solata.
V soboto sem kuhala za druge na trgatvi:
goveja juha z rezanci in
, pražen
, govedina, pečen
,
rebrce, pohani
zrezki, jabolčni hren,
solata, fižolova solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelja: enako kot včeraj, mesek je bila pa pečena račka.
BalenkaSobota: pečena svinjina, pečena kokoš (ostanki s petkove trgatve), pražen riž s paradižnikom (ostanek omake od filanih paprik), zelena solata.
Danes: pecen file postrvi, pečen krompir, paradižnikova solata (še domača), sacher torta
Jutrin in v torek: goveji zrezki v omaki (se že kuhajo), enkrat s pire krompirjem, enkrat s širokimi rezanci, paradižnikova in fižolova solata.
@Vanja: super, komaj čakam!
SašaNedelja: 15 minutno kosilo: Kuskus s papriko in šparglji kuhan na juhi, jasno. Na 5 mm poprek narezana goveja rebra v korejsko odišavljeni marinadi, popečena na žaru. Paradižnikova solata z malo šalotke in bučnim oljem. Ob večerji
po njej na terasi sladoled od predvčerajšnjim. Jaz se grem še en dan presnojedko. Pa nič ne stradam, ne se bat. ![]()

![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir
,solata iz domačega paradižnika in paprike, meso iz juhe,
pecivo.
![]()
mopsika
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Danes: goveja juha z rezanci, špinačna omaka, pire krompir, govedina iz juhe
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Suzanine palačinke