Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

@Vanja: kako se naredi bučkin sladoled? Hvala!

Aja, danes pica (po 6 mesecih je moj naravni kvas končno pri polni moči), pol margerita in pol bučke&fior di latte sir. Blitva. Jogurt/sladoled. 

Lp, 

Saša

Sobota: zame za cel dan samo 2 lahki solatki in ena banana. Drugače juha s flanom od včeraj, pražen krompir s parmezanom, andouille klobasico (ostanek od prejšnjega dne) in grška solata za boljšo polovico ter bučni sladoled kot včeraj.

@Sashika: Recept sem dala v bazo, bo verjetno objavljen čez par dni. Ta sladoled ostane kremast, brez kristalčkov. 

Vanja

Danes: puran s čarobnim okusom mediterana, kuhan krompir in koleraba, solata

breskva

Petek: svinjska pečenka, popečen krompir, zeljna solata.

V soboto sem kuhala za druge na trgatvi:

goveja juha z rezanci in , pražen , govedina, pečen ,  rebrce, pohani  zrezki, jabolčni hren,  solata, fižolova solata

Nedelja: enako kot včeraj, mesek je bila pa pečena račka.

Balenka

Sobota: pečena svinjina, pečena kokoš (ostanki s petkove trgatve), pražen riž s paradižnikom (ostanek omake od filanih paprik), zelena solata.

Danes: pecen file postrvi, pečen krompir, paradižnikova solata (še domača), sacher torta

Jutrin in v torek: goveji zrezki v omaki (se že kuhajo), enkrat s pire krompirjem, enkrat s širokimi rezanci, paradižnikova in fižolova solata.

@Vanja: super, komaj čakam!

Saša

Nedelja: 15 minutno kosilo: Kuskus s papriko in šparglji kuhan na juhi, jasno. Na 5 mm poprek narezana goveja rebra v korejsko odišavljeni marinadi, popečena na žaru. Paradižnikova solata z malo šalotke in bučnim oljem. Ob večerji  po njej na terasi sladoled od predvčerajšnjim. Jaz se grem še en dan presnojedko. Pa nič ne stradam, ne se bat. 

Vanja

Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir,solata iz domačega paradižnika in paprike, meso iz juhe,

pecivo.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2014 15:57

Ponedeljek:          

Pozdravček!

Danes: goveja juha z rezanci, špinačna omaka, pire krompir, govedina iz juhe

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti