Danes goveja juha z vlivanci , dunajci, pražen krompir, rdeča pesa, zeljna solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Angleški kolač
Danes goveja juha z vlivanci , dunajci, pražen krompir, rdeča pesa, zeljna solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: pečenice, matevž in praženo kislo zelje.
Jutri: puranji zrezki v gobovi omaki, kuhan riž, velika skleda solate ter
![]()
Danes sva se pustila malo razvajat, da ne bomo vsak dan kuhali doma: file orade v pečici s krompirjem in češnjevci in ravioli z belo ribo in omako s hobotnice, za predjed pa bakala na tistem belem penastem kruhu.....za sladico pa še najboljši sladoled ;)
Opala...sem se razvajala.
V petek na kar meni eno ljubšejših "kosil" v prijetnem ambientu, nadgrajenim s prijetnim klepetom z mojo drago maman ![]()
Meni naj NAJ proteinske ploščice
. Se lahko marsikatero tradišnl kosilo skrije ![]()

Sobota:
Nekaj kar mora biti. Fajn mastno in svilnato. Gobova omaka s sladko smetano....heaven (pojedel pol lonca
)
Čili iz domače proizvodnje.
Piščančji frikase z grahom, krompir v pečici, solata. Za povrh bi bil slivov štrudl, če ne bi včeraj vsega pojedli.
Sonjavanja jam jam jaaaaaaaaaaaaam!!!!!! joj pekani, kako sem žalostna, da jih tako težko dobim pri nas :S
Pekani se dobijo na vago v Sadnem vrtu v Mengšu.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPekani so rinfuzo tudi v mercatorju na šmartinski, pa najbrž tudi v kakem drugem, samo v tem sem najpogosteje :)
blossomPiščančja juha z nudelčki, pečeno domače pišče, zelenjava na maslu, mlinci, velika skleda solate
testeninca![]()
![]()
Danes: pečene svinjske rebre
pečen krompirček
,zelena solata,pecivo.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Browniji s temnim pivom