Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

breskva je napisal/a:

Danes: blitva s krompirjem in jajci, pečene orede, šopska solata, malinovo - jogurtova sanjsko fina torta, 

breskva

zelooo cartik tortica! 

Balenka, so Samoborski čevapi še vedno tako slaaastni?

Pri nas pa smo danes jedli filane paprike in kruh za kosilo, file postrvi in kristalko pa za večerjo. 

Ognjič

Jaz se tudi strinjam, da je Sarina tortica zelo lepa.

Za kosilo pa: gosta jurčkova juha in en zavitek z neta po želji moje hčerke. Na vlečeno testo zavijemo nadev iz pire krompirja, tenstane buče, narezanega radiča, timijana, drobnjaka, jajca. Zanimivo rečem, kadar se ne morem odločiti, da bi rekla naravnost: ni ravno za dol past. A gostja, ki se nam je pridružila in je bil njen del brez jajca, a s kislo smetano, jedi ni mogla prehvaliti. Zraven smo naredili pesto iz orehov in parmezana z kar nekaj olivnega olja. Ni požel pričakovanega aplavza. Toliko o okusih.

naor

Kako je EŽOJ?
 dragi naš MODRI MOŽ. Upam da se vrneš...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando je napisal/a:

Kako je EŽOJ?
 dragi naš MODRI MOŽ. Upam da se vrneš...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

majaos

Danes: ocvrti piščančji kosi,pečen krompir,zelena solata,primorska kremšnita.

mopsika

Ognjič je napisal/a:

Balenka, so Samoborski čevapi še vedno tako slaaastni?

Ognjič

Točno leto dni nazaj, ko sem jih nazadnje jedla, so bili še za desetko! 

Danes pa solo obrok, po lenem principu, ječmen, leča, zamrznjena zelenjava + cajun spices pa še neke zadeve so notri priletele. Na suho, v stilu rižote. Pa kup paradajzove solate, paradajz:čebula nekje 1:1  Kaj češ, prednosti samskega vikenda...

Viva Meier

Danes po zelji mojega fanta sv.dunajci in riz pa se cvetacna juhica :)

sabinčica

Pri nas bodo jutri že danes skuhani vampi, jutri naredim zraven še polento in solato, pa bo za kosilo še največ 15 minut dela.

BABI 2+2

Ognjič, naor, hvala 

Danes: enolončnica s stročjim fižolom, pražene gobe, polnozrnate štručke

breskva

Paradižnikova juha, tunini polpeti, pečen krompir, kumarica z jogurtom.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti