Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes svinjski zrezki v omaki, pire

Zver v Človeku je postajala glasna, letni čas je za prepir neprimeren, zato danes:

bučke in stročji fižol v solati, teran in voda

lp

mzm

babka1951 je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

Z mislimi pri Ežoju...za mene najjači človek tukaj zgoraj. 
Kako mu kaj gre i wonder? Brez njega, hja kako naj povem, je vse izpeto...ne vem....i miss Ežoj very much.

Upam da se vrne in ponovno razsvetli tolele temo oz. KULARIČKO.

Vse dobro, gospod Ežoj!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ej, moj Brando, kaj ga pa sračkaš, vsi ga pogrešamo mu želimo

Hitro dodaj kakšno sliko tvojega kosila, v vsaki sliki, ki jo naložimo, Ežoj ve, da nanj mislimo 

Glavo pokonci, brez slabe energije, ven poglej, poletje je in sonček sije

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

RES JE, vsi ga....POGREŠAMO. Ežoja; rokera, muaaaa
ITAK se vrne kojci ko se planeti poravnajo. Ežoj dragi naš, eto, to dobiš , onemu zdravstvenem problemu pa pošiljam .

Pa veš, draga meni ljuba babka, da nimam več tipičnih kosil! So le še obroki. Kosila, kot jih poznamo vsi, so pa le še pri družini. Pri meni je "kosilo",bodisi zjutraj ali pa zvečer.
No, nekaj slikic OBROKOV bom pa kojci pripopal, da se bo vedlo da še vedno ALIVE and KICKING 
Nekaj utrinkov zadnjih dni...umm nom nom 

Sreda
Včeraj smo imeli neprijetne a nepreložljive obveznosti in ker je moja draga maman prišla v mesto, sva se kar hitro zacumprala na KAFICO v mojo KALVARIJO. Seveda sladica ni smela manjkati!! Dobra? Niti ne! BOŽANSKA!! Najlepše pa je to, da to ni greh,ampak natančno določene zadeve katere telo rabi. Sicer za ceno treh Snickersov,ampak glede kvalitete....Eh, se mi že opet sline cedijo

Torek
Kondicijski trening na Pohorje,pri čemer me je dobil dež in sem od 3kotne jase do avta pretekel. NOROOOO...Noge še sedaj cutim, a občutek življenja, premočenosti do kože ter tega da sem po več kot dveh letih tega zmožen prekaša vse ostalo. 

AM
ALIVE!!!!

Sobota
Na obisku pri starših v Sl.Bistrici. Kafica v kavarni usred mesteca. Strežejo tudi torte iz POHORSKE KAVARNE?!?!?! A nisem ljubitelj tort, takolele sem izbral kar meni ljubi QUEST BAR. Tokrat peanutbutter muffinček. NOM

Ponedeljek:
Na hitro in old skul!

Nedelja:
Družinski piknik z DRUŽINSKIMI kolegi, katere nismo videli že dve leti!!!
Moram napisati kako smo se imeli?!?! 
Niti ne, saj veste kako.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: gobova juha, palačinke

danes: musaka z jajčevci, mešana solata

Jutri: golaž, polenta

matejaoz

Danes: polnjene paprike ,pire s krompirjem in korenjčkomzelena in paradižnikova solata,pecivo,breskve.

mopsika

Včeraj: zelena solata z jajcem in slanino in popečene bombetke

Danes: praženi jurčki z bučko in jajcem... ter veliko solate

testeninca

morska medvedka je napisal/a:

Danes zjutraj smo imeli dež

zato sem imela čas, da naredim piškotke za zajtrk:

Za kosilo: lumaconi z rikoto in paradižnikovo omako:

Pa še ena kokosova tortica za sosedov rojstni dan:

Za danes bo dovolj kuharije

MM

A lahko vprašam ,kje pa je tale zalivček?

nejcanja

Buhvej, če mm sploh ve, da imajo tam web kamero... in jo gledamo, hahahaa.

http://www.livecamcroatia.com/otok-pag-live-cam-croatia-oto

Meni je danes tašča skuhala štruklje na župci in komaj čakam kosila 

Ognjič

Včeraj: juha, pečen losos, pečen krompir, kumarična solata, stročji fižol v solati

Danes: juha, ocvrte perutničke, ocvrta bučka, njoki, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Zelenjavna juha za pozno kosilo ali zgodnjo večerjo. Med drugim.

naor

Sporočilo je spremenil(a) naor dne 10. 2014 16:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti