Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tudi jaz že dolgo spremljam "mojezlato"

Meni je tako ljuba deklica, njena kosila, opisana na preprost način se mi vedno vsedejo v srce, pa slikice pogledam pol pa vedno rečem, naj bo tebi in tvoji družinici, sreča še dolgo naklonjena, draga moja deklica

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Mojih6, na spletu se vsi tikamo, mladi in mladi po srcu.

naor

Danes:  puranji zrezki v čebulni omaki, zdrobovi cmoki,zelena solata,pecivo-klepetalka.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 09. 2014 13:26

Mojih6 in Babka, hvala vama za tako prijazne misli. Mojih6, jaz sem pa napolnila približno polovico tvojih let.

Najbolj sem vesela, ko lahko skuham okusno kosilo za nas; okusno po naših standardih. Rada gledam moja dva moška, kako z užitkom jesta moje kosilo. Nisem profesionalna kuharica, niti nimam veliko kuharskega znanja, a vse kar pripravim za nas, je pripravljeno z ljubeznijo.

Vsem vam želim vse dobro in vam pošiljam 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes filane paprike, krompir, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes za kosilo goveja juha s knedlčki, meso iz juhe, slana pita s skuto in blitvo, skleda zelene solate 

lp

danica85

Včerajšnja sladica: muffini. Okrasila sem jih s super mascarpone kremo, ki je uporabna tudi za torete, peciva, piškote...

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/07/cupcake-frosting.html

cosmo

Včeraj: rižota s piščancem in bučko ter prepraženo slanino.

Danes: solata z jačkom in popečenim kruhkom.

Jutri: Nekaj z blitvo...

testeninca

Morska medvedka,

ko so bile moje punce stare približno kot tvoje (predvidevam da sta onidve na sliki) smo tudi hodili k Tončiju in Ksenji. Včasih ribe, včasih škampi, tudi filana paprika. Vse zelo dobro in zelo prijazni ljudje.

linaja

Danes zjutraj smo imeli dež

zato sem imela čas, da naredim piškotke za zajtrk:

Za kosilo: lumaconi z rikoto in paradižnikovo omako:

Pa še ena kokosova tortica za sosedov rojstni dan:

Za danes bo dovolj kuharije

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti