Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes čevapčiči, pomfri, ajvar, prebranec, šobska solata, kruh

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes: piknik pri prijateljih, čevapi, pišč. kračke, nabodalca, bučke, paprike, sir,.... + skleda solate

jutri: goveja juhica, pečene paprike s smetano, pohančki, solata

Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 22. 2014 00:52

V večini na hitro in primerno sezoni....poletni ja 
Edinole v torek je bilo bolj "EDL", saj smo presenetili papija in maman na Tinju. Razlog; moj papan je imel roj.dan. Bil sem tiho kot rit, scumpral 2 njegova super kolega vkup, nabavili meseka/zelenjavo/domač pir ter se odpravili na TINJSKO ROMANJE. Kako se je končalo? Papan me ni nehal objemati, maman je hotel zasukati v dnevni sobi, s prijatelji iti dalje v vaško gostilno in kljub trem litrčkom pira v njegovem pauhu mu energije ni zmanjkalo. Stara dobra generacija
Torek

Sreda

Četrtek

Petek

Sobota

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj piščančji file z rezino sira v naravni omaki s šampinjoni, riži-biži, mešana solata.

Danes pa samo velika skleda mešane solate - berivka, paradižnik, paprika, s tuno, sirom, majonezo...

Lp

ursiii

Danes: blitva,pečen krompir,pečena svinjska vratina,solata,borovničev zavitek,čokoladna rolada z vanilijevo kremo.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2014 12:50

Jaz pa sem danes naredil  gobovo juho (s kislo smetano). Za glavno je pa pripravil Makaronovo meso (na belokranjski način). Za sladico sem naredil bananin sladoled - pripravil sem ga v 15-ih minutah.

Thomas McMoon

Nedelja:        - Piščančja juhica; nadevan sv. kare, skutni štruklji, popečeni malancani s paradižnikom, posut s parmezanom; zelena solata; slivovo pecivo

Pozdravček!

Paradižnikova juha, roastbeef s peperonato in testeninami ter solata.

Pipi Maj

kurja juhica, stročji fižol na solata

majaos

Danes smo jedli začinjenega pičanca na rumenem rižu, zraven je bil pretlačen mungo fižol in zelena solata ter rukola v solati z naribanim korenjem.

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti