Danes čevapčiči, pomfri, ajvar, prebranec, šobska solata, kruh
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Jernejev zelenjavni curry
Danes čevapčiči, pomfri, ajvar, prebranec, šobska solata, kruh
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes: piknik pri prijateljih, čevapi, pišč. kračke, nabodalca, bučke, paprike, sir,.... + skleda solate
jutri: goveja juhica, pečene paprike s smetano, pohančki, solata
V večini na hitro in primerno sezoni....poletni ja ![]()
Edinole v torek je bilo bolj "EDL", saj smo presenetili papija in maman na Tinju. Razlog; moj papan je imel roj.dan. Bil sem tiho kot rit, scumpral 2 njegova super kolega vkup, nabavili meseka/zelenjavo/domač pir![]()
ter se odpravili na TINJSKO ROMANJE. Kako se je končalo? Papan me ni nehal objemati, maman je hotel zasukati v dnevni sobi, s prijatelji iti dalje v vaško gostilno in kljub trem litrčkom pira v njegovem pauhu mu energije ni zmanjkalo. Stara dobra generacija![]()
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
Včeraj piščančji file z rezino sira v naravni omaki s šampinjoni, riži-biži, mešana solata.
Danes pa samo velika skleda mešane solate - berivka, paradižnik, paprika, s tuno, sirom, majonezo...
Lp
ursiiiDanes: blitva,pečen krompir,pečena svinjska vratina,solata,borovničev zavitek,čokoladna rolada z vanilijevo kremo.
![]()
mopsika
Jaz pa sem danes naredil gobovo juho (s kislo smetano). Za glavno je pa pripravil Makaronovo meso (na belokranjski način). Za sladico sem naredil bananin sladoled - pripravil sem ga v 15-ih minutah.
Thomas McMoonNedelja:
- Piščančja juhica; nadevan sv. kare, skutni štruklji, popečeni malancani s paradižnikom, posut s parmezanom; zelena solata; slivovo pecivo

Pozdravček!
Paradižnikova juha, roastbeef s peperonato in testeninami ter solata.
Pipi Majkurja juhica, stročji fižol na solata
majaosDanes smo jedli začinjenega pičanca na rumenem rižu, zraven je bil pretlačen mungo fižol in zelena solata ter rukola v solati z naribanim korenjem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci