Včeraj pica
danes pa piščančji file, naravno pečen, ocvrtki, popečeni šampijoni in zelena solata
Včeraj pica
danes pa piščančji file, naravno pečen, ocvrtki, popečeni šampijoni in zelena solata
Včeraj: golaž, pečen krompir, solata, češnjev štrudelj
Danes: Govnač, solata, štrudelj
Ko so bile češnje zrele, sem spekla štiri velike štrudlje, tri in pol sem zamrznila in jih sedaj po potrebi jemljem iz skrinje. Pri četrtem štrudlju sem prav preštela češnje, 201 češnja hrustavka
je šla naenkrat v nadev za en pleh. Počasno delo, a se kasneje toliko bolj oblizujemo.
Danes:
lp
mzmZelenjavna juha, tunini polpeti s kumarično omako, popečena zelenjava.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: ponev z mlado čebulo in krompirjem, goveji koščki v grahovi omaki, mešana solata
Včeraj filane paprike, zvečer pa malinina pita 
Sobota: Piščančja juhica
Nedelja: Zelenjavna juha, pečen nadevan piščanec, mlinci, rdeča pesa v solati in zelena solata
Ponedeljek: pečena piščančja bedra, riž z zelenjavo, zelena solata
Torek: tortilje s piščancem in ogromno zelenjave, zelena solata
Sreda: orjaška sipa v pečici s domačim krompirjem, korenjem in kolerabico in skleda zelene solate
testeninca![]()
![]()
Včeraj: bila sva na terenu in jedla: gobova juha,polnjeno pleskavico s sirom,solata,domač kruh
Danes: goveja juha, meso iz govedine,pečenka,solata,pražen krompir,breskve.
![]()
mopsika
Torek:
![]()

Pozdravček!
Danes goveja juha z vlivanci, dušen stročji fižol s paradižnikom in krompirjem, pečeni kosi piščanca, sv. kotlet, solata ledenka iz vrta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako