A pri vas prehajate med presnojedce, mišzmoke? ![]()
Daens pri nas: špageti z omako iz pskov, pršuta in blitve, s smetano in poprom. Češnje. Marelice. ![]()
A pri vas prehajate med presnojedce, mišzmoke? ![]()
Daens pri nas: špageti z omako iz pskov, pršuta in blitve, s smetano in poprom. Češnje. Marelice. ![]()
Ne, zakaj vprašaš? ![]()
![]()
(so pa res tako sveže, da bi kar ugriznil vanje)
lp
mzmDanes: bečarski paprikaš, polenta, mešana solata
breskvaDanes poseben dan![]()
obisk moje drage mami - goveja juha z vlivanci in domačim korenčkom, pečen krompir in piščančji kosi ter telečji kotlet, rdeče zelje v omaki z jabolki, dušeno-grah, korenje, brokoli in cvetača, berivka z vrta, domače jagode
Kako lepo je uživati dobrote iz vrta- pa še bodo![]()
Danes losos, mariniran v sojini omaki, krompir s špinačo
jutri filane paprike, kruh
Sirovi ravioli z pestom in zeljna solata.
tanjajKAKO JE meni tako ljubi gospod EEEEEEEEEŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽOJ?!?!!? Pogrešam zeeeeeeelo ![]()
Posiljam ![]()
![]()
![]()
ter ![]()

Pečen krompir, goveji zrezek in obvezna domača solata. Po kosilu pa prija sladoled.
KULmladičiDanes: bograč golaž, rdeča pesa, češnjevo-jogurtova pita.
mopsika
Včeraj: nadevani lignji (samo po 2 za vsakega -- čiščenje skrinje), zraven pa pečeni rakci z rezanci in zelenjavo.
Velika skleda domače solate z maldo čebulo.
Danes: pečene perutničke in ajdova kaša z zelenjavo, prepražena na česnu... Velika skleda domače solate z mlado čebulo.
testeninca
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Jaffa torta