Pri nas, okrog Vogla, tako en super signal, kosilo je bilo drugačno od načrtovanega ![]()

Pijana Kokoš
Pri nas, okrog Vogla, tako en super signal, kosilo je bilo drugačno od načrtovanega ![]()
Vceraj: namesto kosila je bil "brunch" in jajca po benediktinsko.
http://www.myhomecuisine.blogspot.com/2014/06/eggs-benedict.html
cosmo| naor je napisal/a: |
.Pa Piran sem si privoščila kar na balkonu.
|
Jaz pa Planico...![]()
Ponedeljek: ![]()

Pozdravček!
Danes: goveja juha, meso iz juhe, ostanek pečenke, zelena solata,pražen krompir, smetanove rezine,češnje.
Zvečer pa domač bel kruh s solno-kvasno emulzijo.
mopsika
Kozice s porom in bučkami, domači kruh, mešana solata, kozarček traminca, vse skupaj z enkratnim pogledom na morje.
SonjaBom napisala kar za zadnjih nekaj dni, ko je bila vročina, da se mi tudi pisati ni dalo :)
- zeleno - jajčna solata
- ajdova kaša v solati
- sir za žar, sklada zelene solate
- solata iz zelene solate, paradižnika, mocarele...
- kuskus z zelenjavo in pečena jajčka ter skleda solate
- juha, puranje bedro, dušeno zelje s krompirjem, rdeča pesa v soalti
- pražena jetrca, riž z grahom in pa skleda zelne solate
testeninca
Mesna omaka, testenine in domača berivka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| naor je napisal/a: |
Lep kunec, Miška! |
Hvala, tudi dober je bil
Drugače pa, a se ti je fotoaparat pokvaril ![]()
(
)
Danes: zelenjavna mineštra, nekaj rezancev in pesta od predvčerajšnjim (sveže skuhano)
in otvoritev sezone stročjega fižola, tokrat so bili okisani
limnol pa tudi nisem nič fouš, nee, čisto nič![]()
lp
mzmNajprej kulinarična obdelava: stročji fižol je koštal na ljubljanski tržnici v soboto celih 5 eurov, pa je bil še bolj šibak in nedorečen.
Naprej: tile rezanci so vrhunski tako in drugače, kaj naj objavljam, se samo sramotim, moj fotoaparat se je spremenil iz črne v rdečo!![]()
Jeva pa zdravo, a to je za v eno drugo rubriko: zeleno, ki te ljubim zeleno, krompir, ki bi ga lahko jedla trikrat na dan in je zdaj najslajši in najboljši, malo mesa, veliko vode. Bučke pečene in v omaki... A kilogrami se ne dajo...
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Rumove kocke