Danes: rastresena paprika, domač pirin kruh
breskva
Polnjene paprike
Danes: rastresena paprika, domač pirin kruh
breskvaMBrando, kje si uspel dobiti Quest PB cup? Se dobi že kje pri nas ali naročaš iz tujine?
| MBrando je napisal/a: |
Ponedeljek:
|
| Kimchi je napisal/a: |
MBrando, kje si uspel dobiti Quest PB cup? Se dobi že kje pri nas ali naročaš iz tujine?
Kimchi |
Joj, mislm da sm v nedeljo nazadnje pisala kaj kuham...
torej, ta tedn smo jedli:
pon: na vodi pečena pišč.stegna, solata
tor: peresniki z zelenjavno omako, pesa
sre: smo šli v mehiško-različne tortilje, mešana solata, pečen krompir, načo
čet: zelnata solata, pohana salama
pet: goveja juha (iz zamrzovalnika) z zlatimi kroglicami, potem pa kaj "postrezi si, hladilnik je blizu"
Včerejšni meni, je posledica celodnevnega iskanja točno določenega izdelka, po celi Lj, ki ga seveda nism dobila nikjer-ponudbe je dost, sam tistga kar si zamisle človk, pa ni nikjer...
danes: miljonska juhica, rižota s puranom, brokolijem, korenjem in cvetačo, solata-berivka
lp
danica85Danes: pečene piščančje kračke, špageti z drobtinami,domača solata, tiramisu,potica
mopsikaDoma milijonska juha, kasneje pa praznovanje pri prijateljih.
tanjajSobota: Dušeno kislo zelje, beli žganci, zabeljeni s kislo smetano in prepraženo čebulo, krvavice / pečenice; jogurtovo-jagodna tortica (taprava bo naknadno):

Pozdravček!
Dragička, kakšne lepe slike. Sploh zadnja se mi dopade.
Pri nas danes: goveja juhica s kašo, meso iz juhe in pečen mlad krompirček.
Jutri bo meso na žaru, pečen krompirček in današnja juha.
Ponedeljek?? Še zbiram ideje....
yayaDanes goveja juha z ribano kašo, špinača, pire krompir, hrenovke, berivka in radič, sladica sladoled
Kjer je volja, tam je pot. Trixipražen krompir, kislo zelje s fižolom, pečene sv. rebrce, pečen pišćanec, zelena solata, sladoled
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Jajčevci s sirom na veganski način