Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha in kar najdeš v hladilniku, za posladek češnje.

tanjaj

Danes piščančji zrezki v hrenovi omaki, zdrobovi cmoki in mešana solata,

jutri pa špageti boloneze, solata.

Lp,

ursiii

Danes: zelenjavna omaka, špinačni rezanci, berivka, tiramisu s pudingovo kremo

breskva

preveč nakuhanih testenin od včeraj (polžkov) + preveč razraščeni koromač na vrtu = makaronov narastek (omakca iz prepražene čebulce, česna, koromača, malo začinjena, podlita s smetano, v njo vmešan parmezan in jajca)

majaos

Daes: špageti v bolones omaki, paradižnikova solata, pesa v solati,potica z biskvitnim nadevom

mopsika

Musaka in berivka. Kasneje jagode.

tanjaj

Včeraj: testenine s pišancem v omaki z porom in korenčkom.

danes: svinjska ribica v omaki iz melancan in bučk ter skutni cmoki..

testeninca

Torek:  vampi po tržaško, zelena solata, soparnik, skutni zavitek;     (vse na terenu )

Sreda: kremna zelenjavna juhica z rižem; sarmice v listu trte, pire krompir, zelena solata z mlado čebulo; jagode

Pozdravček!

Danes kosi piščanca z različni zelenjavo, pečen krompir, mešana solata- rukola, radič, solata( smo dobili iz primorske eno pošiljko)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

naor je napisal/a:

Kosilo:

Danes kr neki, ni niti za slikat.

naor

, če te ežoj bere Samo enkrat sem napisala nekaj podobnega, nikoli več

Po hladilniku se mi je valjal pršut, ki se je zapeljal mimo sušilnice, pa še to hitro, zato danes poleg zelenjavne mineštre še široki rezanci s pršutom, grahom, česnom...

radič (primo tajo)

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti