Veliki Kuhar: Jap v Mbju. Pa naroči si VZORČNO ŠKATLO, pa bo!! Noter pol dobiš od vsakega okusa po eno in imaš mir za nekaj časa. No, če si takšen asket kot jaz in se znaš nazaj držati. Ker,samo poglej si reviews na youtube o quest barih, pa boš videl, da v USA to eni papcajo, kot jaz skuto....kapitalci :D
Miška okoli smrčka mokasta oz. MIŠZMOKE: še enkrat te nežno dregnem, pol pa morda mišoloFko nastavim ![]()
...SAJ NEEEEEEE. Vse preveč te imam rad!! Samo vseeno RECEPT za SVINČENE KROGLICE!!!!![]()
ŠTANGA OD ZLATA oz mein gold oz. MOJEZLATO: Hvala,hvala,hvalaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
babka,babka...moja ZLATA, ZLATA BABKA!!!! oz. moja "katera letnica že" mademoiselle!! Aja, babka1971; saj veš, brez navdiha tebe in tebi podobnih mene ne bi bilo več med vami niti mi kuhanjčke ne bi toliko pomenilo.
Ah ma daj, samo tvoje fotke in pisanje pogledam, pa dobim navdih in slino od MBja,do Trojan (no, tam pol odde,ker se z bombo od krofa posladkam oz. z famonoznim TROJANCEM...umm nom nom)
HVALA, HVALA...upam da še dolgo ti bom na obraz nasmehov pričaral
SEDAJ PA V EN GLAS ter V IMENU VSEH: DRAGI EŽOJ,EŽOJ, POŠILJAMO TI KUP,KUP, EN MEEEEEEGA KUP OBJEMOV, POZITIVNIH MISLI,KARME,KOŠ ŽABIC (saj veš. Tistih, steklenih, brez katerih niti ene tvoja fotka ni popolna in katera doda piko na i) in KILOGRAM IN POL oliF, brez katerih prav tako ne moreš.
DRŽI SE, MISLI NA NAS in naj ti bodo tele misli ORIENTACIJSKA TOČKA V MEGLI in IZGUBLJENOSTI zaradi frdamane (prekleta bodi) nadloge, katera te je doletela.
ČE NAS NE BOŠ SE VSAJ ZAFRKAVAL, SE HVALIL, GRAJE DELIL in BIL DIAMANTNI ČLAN KULINARIČKE naslednjih 10let, ti ZAMERIMO DO OBISTI in TI NITI V POSMRTNEM ŽIVLJENJU NE BOMO DALI MIR. Majkemi da ne!!!
OBJEM IN CMOK, dragi naš EŽOJ!!!!

Pohorska gibanica