Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: domač zajček v omaki, široki bleki z drobtinami,domača solata,kokosova potica

mopsika

Četrtek:         

Pozdravček!

Danes golaž in kruhovi cmoki in berivka.

tanjaj

Dragička, kot da bi moj krožnik slikala.

Evo tudi pri nas ričet.

irena

Juha, piščančje bedre v grahovi omaki, ohrovtove krpice, solata.

Mopsika, hvala za prijazne besede. Da, mi imamo radi juhe, zato jo skoraj vsaki dan skuham. Moj pravi, da je kosilo brez juhe samo malica. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes argentinski steaki, pomfri, pečen v pečici, na pari dušen brokoli, ljubljanska ledenka, rukola in špinača v solati

Pa še slikica od včeraj (dodala sem še malo pršuta in popečenih sončničnih in lanenovih semen):

Mojezlato, moj je pa ravno kontra, pravi, da juha ni hrana 

Piščančji paprikaš pa blitvini široki rezanci :)

Leikolinko

Danes: hrustljav piščanec, kuhana koleraba, solata

breskva

Ojla, ne mislit, da cel teden nisem nič kuhala , kako lepo je bilo daleč stran od potrošništva, ob toplem ognju starega " šporhejta ", mir, tišina... ko je tako enostavno skuhati samo iz sestavin, ki jih imaš na razpolago in ki si jih z muko prinesel s seboj, nič ne kompliciraš in vse se poje, kar se skuha. Kuharski utrinki tega tedna:

pozdravček za vse vas v ponedeljkovem jutru

in rožice in dobre misli samo za ežoj-a

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: pečen losos s holandsko omako in glazirane redkvice za prilogo. 

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/grilled-salmon-with-h

cosmo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti