Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tudi jaz redno hodim gledat, kaj kuha moje zlato , ne zaradi firbca, ampak zato, ker je to vse, zelo simpatično napisano

Danes pojma nimam, kaj bova imela za kosilo. Najprej greva preštihat najin oddaljeni vrtiček in sendviče imava s seboj, pol bom pa že nekaj " scumprala "

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

torek: krompirjevi njoki z zelenjavo, zraven solata:

sreda: kaneloni polnjeni z zelenjavo in piščančjim filejem, zapečeni v pečeci, zraven solata:

četrtek: pečene piščančje peruti, pečen krompir in regratova solata s krompirjem in jajčki

danes : kurja juhica in slivovi cmoki:

angie :)

Sporočilo je spremenil(a) angie.orhideja dne 11. 2014 13:17

Raznoliko in booožansko....vsako stvar je treba ceniti in uživati v njej. 
Pozdrav!!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Babki in vsem ostalim, ki kdaj poškilite na moj blog, pošiljam 

Dva dni sva s sinom bila pri tašči na kosilu oz. nama je ona pripravila kosilo.

Včeraj: kremna špinača, pire, pečena rebra (mehka kot puter bi dejal MBrando )

Danes: zelenjavna juha, piščančji paprikaš, polenta, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Malo hecno kosilo, ampak tako zelo hitro in dobro

Pizza ruladice, pohan sir in olive

KOnčno nekaj malega časa za kuhanje. Tako danes krompirjeva solata in puranji polpetki. Za sladico skutin zavitek!

tanjaj

Moje zlato in vsi, ki objavljate slike, bloge...vse pogledam. Lepo in pohvala za trud

Danes pasirana zelenjavna juha, zelenjavni riž z beluši in ostalo zelenjavo, zelena solata z motovilcem, radičem in redkvicami, za prilogo pa piščančki grakci in en odmznjen del govejega golaža

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: zapečni fižol, kuhan krompir, šobska solata

breskva

Včeraj marinirane ribe, danes krompirača od kupljenega vlečenega testa:

xxx

ežoj

Pri naju bo danes eno bolj kompaktno kosilo, bi bil že čas

Goveja juha, piščančje ruladice z bučko, šparglji, šunko, sirom v omakici, kaj bo za prilogo, se še nisem odločila, velika skleda solate...če bo lepo za pogledat, bo pa tudi slikica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti