Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni: krompir čorba

ežoj

@MBrando, je na tvoji slinecedilni solati tudi tanko narezana črna redkev?

Danes: zelenjavna mineštra, popečena bela polenta (oplemenitena z ovčjim sirom) z omako iz suhih paradižnikov, pelatov, fižola, črnih oliv....

skleda radiča (prvi rez ali bolj spevno, primo tajo)

lp

mzm

Za zajtrk:) jajček v ograjici...kosilo..palačinke z jabolki in mineštrica..

lp goga

Danes skuše in krompir, pečeno v pečici, podušena špinača s česnom

Jutri piščančji čevapčiči (še nisem jedla), čebula, paradižnik, kruh

V petek bojo pa kapesante, naravno pečene v pečici, samo malo pokapljane z olivnim oljem in limono in sardelini fileji s češnjevim paradižnikom, tudi pečeni v pečici, motovilec

Juha, dušeni sv. zrezki, testenine s špinačo, beluši s pršutom, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, solata, puding s kokosom

breskva

Danes malo mešano-  jaz in hči file polenovke z mandlji in sezamom in zelenjavo, motovilec, druga hči samo na juhico zaradi bolezni, mǒja fanta pa sta naročila pašta fižol ....le za sladico pa je zmanjkalo časa...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes lazanja z melancani :)

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/04/eggplant-lasagna.html

cosmo

mojezlato in cosmo - super bloga imata :), vsakič jih z veseljem pogledam. Mojezlato, všeč mi je da ne pišeš receptov, samo kako si skuhala, pa da imaš super ideje, cosmo ti pa imaš res vrhunski blog, primerljiv top tujim, ki jih spremljam! Pa fotografije so res nore. Super sta, res.

mišzmoke je napisal/a:

@MBrando, je na tvoji slinecedilni solati tudi tanko narezana črna redkev?

mzm

Kukulele...me veseli, da se vam cedijo sline. Včasih mi pač ne zapaše mesek oz. sedaj bo verjetno pol tedna tako, pol pa drugače. Lepo je, ko cumpramo in imamo izbiro.
Skratka, redkev je res, a tokrat sem izbral belo....Hrskalo pa je prav tako. 
Kombinacija KUSkUsA  in fižol soljat pa je res 1A. Priporočam.

Danes pa VELIKONOČNI ZEKO (iz zamrzovalnika od nedelje) + ein kruhov cmok in sladki krompir + sezonska zelenjava

Cmok, cmok!

P.S: A bo delal kdo v kratkem pasulj/pašto in je iz MBja? Bi dodal za sestavine, pa se naredi ein veliki lonec. Roko na srce, ne da se miiiiiiiiiiii, ampak se mi takooooo lušta 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 10. 2014 08:14

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti