Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

testeninca je napisal/a:

Vedno je zraven ogromno solate, zadnje čase bi samo zelje na solato in vse druge načine jedla sploh ne vem kaj mi je. Aha pa čebulo tudi. Ni važno kaj je samo da je čebula ali zelje :)

testeninca

A...A...A morda...Ne, pa saj ne.....joj, slonček DUMBO je tako simpatična risanka. Ravno gledal v prazničnem dec,času....morda pa le...ali prihaja  ali pa ?....oz. MORDA pa je vse samo ENO VLKO LUŠTANJE, kot pri meni grah in polenta. Grah sem do danes imel v vsakem obroku od sobote dalje, polenta pa je že bila 4x na tapeti. Wiiii. Včasih se bojim, da jo preveč bašem in da nekaj ni ok z mano, hihi. Če pa, če pa, če pa jo občasno za KOSILO pa pol za VEČERJO pa še za zajtrk si jo skombiniram v moje sadno/oreščkaste frištike. Tudi čokoljat in oreščke sem že primešal v polento. Kakšne kombinajšn, ampak samo da uživam....zatorej, UŽIVAJ ZELJE!!! Nom nom

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pa kar tako nekaj, pobrano iz hladilnika in špajze

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pri nas pa zrezki s sirom in gobovo omako, pražen krompir, zeljna solata in motovilec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Humus, čarobni kruhki (pirini), sveža zelenjava narezana na trakce (korenček, bučka,por,paprika), jogurtova omaka in velika skleda radiča.

Ninja24

Krvavice, pečenice in krompirjeva solata.

Aja, Trixie, sem prebrala tvoj nasvet v zvezi s sacher torto, tvoja verjamem, da je bila dobra, naslednjič poskusim naredit po tvoje. Hvala.

JJ

Zelo ponosna- danes sem prvič delala domače testenine ( ozke in široke rezance) in so mi krasno uspele   , so pa res okusne, dosti bolj kot kupljene.

Jedli smo torej govejo juho  z domačimi rezanci, omako s koščki purana in zelenjavo, široke rezance in solato iz radiča, kitajskega zelja, koruze in malo krompirja.

Zdajle pa  in marmeladni žepki, ki sem jih pekla včeraj.

tabu

goveji zrezki v omaki, polenta, zelena solata, kupljene kremšnite:)

majaos

Četrtek:            

Debeli špageti (No 9) z bolonjez omako  

in veliko naribanega parmezana;

motovilec z radičem in čičeriko

Pozdravček!

tburgar,

Danes in jutri: vampi

skleda radiča, teran in voda

lp

mzm

Danes na meniju sardelce in motovilec v solati.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti