Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z ribano kašo (juha iz zamrzovalnika), makaroni z jabolkom

breskva

naor je napisal/a:

Rimljanka, sori, ampak najprej preberi Dragičkin blog in boš takoj vedela, zakaj sem to napisala. Kar se mene tiče, je čisto ta prav bolg. Naredila sem napako, ker pisanja nisem opremila s pripadajočim smeškom.

Od kod ti pa ideja, da ga nisem prebrala? Če si hotela posnemati Dragičkin stil pisanja, ti pač ni uspelo.

rimljanka

Rimljanka, žal na tako pisanje nimam odgovora. Vse kar bom posnemala bodo Dragičkine paprike!

naor

Živijo, nova na kulinariki   danes za kosilo, goveja pečenka, riž z zelenjavo in endivija solata z na roko narezanim svežim zeljem, za sladico pa nič ker hujšamo

kuharca30

Dobrodošla kuharca30

juhuhu, danes mi pa ne bo treba kuhat, ker si je "moje razvajeno dete" pico zaželelo in jo gre v Azur-ja ali Buf-a iskat, bom samo vodo zavrela in notri eno juho iz vrečke fliknila

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

v tej temi se imamo pa radi, prosim lepo! Ko sem včeraj dragičko povprašala za recept, bloga še ni bilo.

Za kosilo bodo najbrž testenine + kotlet v neki omaki + solata. Še prej pa grem avtočku darilo za rojstni dan kupit...spet ima rojstni dan  in nihče v naši familiji ne dobi darilo za toliko denarcev.

Ognjič

Danes pa bo pri nas na željo otrok že spet: Matevž, kisla repa, pečenice.

jade

Ognjič, seveda se imamo radi! Kajti hrana je najbolj povezana z ljubeznijo!

Danes ljubeznivo kuha moj mož, zrezke s krompirjem, njegova jed iz mladosti. Jaz pa brez radiča tudi ne spravim nič dol.

In ker je en tak dan, bom popoldne nekaj spekla. Mislim, da bodo krhki flancati.

naor

Sobota:   

Kostna juhica z rezanci; pečena vratovina, krompir v kosih in brstični ohrovt (Rudolfov recept); endivija z radičem

Pozdravček!

Štefani pečenka,endivija,fižol, česen.Pa ,ni mi bilo kake druge priloge za delat..

Popoldan obisk,pa bodo pizza ,pa malo bomo nazdravili          vsem našim medaljam .

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti