Kuhana hrenovka, pražena jajca, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Domači Ferrero Rocher
Kuhana hrenovka, pražena jajca, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
solata, ![]()
![]()
Bon jour draga LexieB!!!![]()
Pri meni, po protokolu kot je bilo splanirano, le priloga, draga Babka1951 (hmmm, letnica rojstva moje drage maman in dragega papana; mimogrede pa hvala za napisano) so bili pz polžki premešani v marinadi česna/peteršilja in domačega olifca. Zalo dobra kombinacija. Prav nič se niso okusi tepli.
Na koncu sem dobil takšno eno fino kombinacijo KRPIC Z ZELJEM, RIČETA (oplemenitenega my way. Imam en glaž za kar 3 dni. Drugače bi bilo za en orenk obrok, v kolikor ne bi bilo priloge) podušenega brokolija in cvetače.
Danes enako le priloga bo polenta.
Jutri...enako, le priloga bodo žličniki!
Kuha se golaž, zraven bo polenta in zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMidva bova pa danes kosila po pastirsko, torej pastirska pita in radič s fižolom.
![]()
Ričet z prekajenim kosom
,
.Od včeraj še skutine blazinice.
Sreda:
![]()
Krompirjevi njoki, goveji golaž z dodatkom gov. repa; sladko zelje s korenčkom

Pozdravček!
Hvala za dobrodošlico! :)
Uuuu njoki, imam v planu, da se jih kmalu sama lotim :)
Pri nama danes na sporedu mesni polpeti. Fant je doma, tako da se jih bo on lotil - sej nima nič za zafrknit, ampak glede na to, da jih bo delal prvič, bi znal bit zabavno doma (škoda, ker sm v službi in ne bom videla).
Zraven pa še zelena solata in pire krompir.
LexieBNa posebno željo dragega danes fižolova mineštra, po mojem sem jo nazadnje kuhala dve leti nazaj... ne vem zakaj se mi vedno zdi, da traja celo večnost, da je kuhana.
Rolada s slivovo marmelado
Kavicaaaa
SašaLep pozdrav še iz moje strani.
PON: brokolijeva kremna juha, domače hrenovke, zenf kečap, kruh.
TOR: brokolijeva juha od včeraj, domači skutini cmoki s češpljami, breskov kompot
SRE: špageti s tunino omako, zelena solata
ČET: zeljne krpice, pečene perutničke
PET: prebranec s kotleti, solata
SOB: špinača, pire krompir, jajčka na oko, krofi
NED: goveja juha, pečenka, pražen krompir, brokoli, cvetača, korenček, solata, jogurtova bomba
yoda85Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Kremna cvetačna juha