Ker so počitnice in otroka postavljata pravila je danes na sporedu
goveja juha, borovničevi cmoki, zelena solata, zame pa kuhana zelenjava,
večerja pa bo špinačna juha + pirine palačinke
Jutri, vse kar ostane od danes :)
Ker so počitnice in otroka postavljata pravila je danes na sporedu
goveja juha, borovničevi cmoki, zelena solata, zame pa kuhana zelenjava,
večerja pa bo špinačna juha + pirine palačinke
Jutri, vse kar ostane od danes :)
Včerajšnje kosilo: zame krvavica za ostale pa pečene piščančje prsi in rizibizi

Danes pa so bile za kosilo včerajšnja juha, dravske ribe, kuhan krompir in solata

yulchi
pri nas danes: Čevapčiči, pečen krompir, narezan paradižnik in paprika.
lučicaČez vikend so kuhali drugi za spremembo. In to zelo dobro :)
Včeraj: goveja juha, špageti s haše omako, solata
Danes: goveja juha (od včeraj), piščančji zrezki v omaki s tartufi, dušen riž, motovilec
Jutri: kisla repa, pire krompir, krvavice
Četrtek: zelenjavna juha, ribe (še ne vem katere), krompirjeva solata
matejaozOcvrt file
, kislo
in fižol v solati z
oljem. Posladek pa skutini žepki.
Včeraj goveja juha z domačimi nudeljčki, tenstan krompir, paniran piščančji file, zelena solata z rukolo in zeljem
Danes piščančji file v gorčično-vinski omaki, pomfri, pečen v pečici, na pari kuhan brokoli in zelena solata z rukolo.
Jaz sem pa nova aktivna na tem forumu in ker mi velikokrat zmanjka idejo kaj skuhati, bom z veseljem prebirala tole temo in seveda delila kaj se je pri nas jedlo :)
Včeraj: tortelini, prepraženi na čebuli z dodano žličko kisle smetane, zelena solata, borovnica/jagoda torta (ostala še od nedeljskega praznovanja)
Danes: zrezki v smetanovi omaki, pire krompir, zelena solata
Pa dober tek!
LexieBDanes: špageti s paradižnikovo omako, puranji zrezki, rdeča pesa v solati
LexieB dobrodošla na Kulinariko! Pri nas danes pohano meso in bučke in solata s krompirjem-radič regrat, motovilec, solata. Ta zimska zelenjava je pri nas na obali v tem času super, samo je malo trda zato je treba dat vroč krompir, da jo malo popari.
brankaDanes: Pečene krvavice, pire krompir, dušeno sladko zelje, radič v solati, aja pa za tasta obvezno goveja juha kot vsak dan.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso