Danes si je žena zaželela domače pirine rezance z zelenjavo pečeno vpečici, za solato pa peso.
Lp
tonskDanes si je žena zaželela domače pirine rezance z zelenjavo pečeno vpečici, za solato pa peso.
Lp
tonskKorenčkova juha, mesna lazanja, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj sva šla na pico,
danes bojo pa piščančji fileji z omakico iz belega vina in gorčice, pečen krompir v pečici, na pari kuhan brokoli, stročji fižol v solati (zame) in pesa (za moža). Moram porabiti oboje - stročji fižol iz zamrzovalnika in peso iz hladilnika.
Pa še slikica:

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 11. 2014 17:40
Torek:
Zelenjavna juhica zgoščena z rumenjakom in kislo smetano; paprika s piščančjim fileom, ščipanci; zelena solata

Pozdravček!
Babka1951 zakon si zapisala
super si hvala ti, me je raznezilo, nasmejalo tvoje pisanje
jašaJuha, piščančji žur, maslen krompir, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/še zmeraj goveja juha, pečena postrv, zelana solata, ponovitev peke mišk![]()
Štefani pečenka,pražen
, mešana solata. Marmorni kolač,tokrat spekla moja sestra.![]()
Danes sva pa midva kar cel dan nekaj okrog doktorjev na obroke letala, pojedla sendvič iz avtomata, malo prej, sva se na poti domov ustavila pri prijateljih in tam dobila pozno kosilo: kisli kurji želodčki s krompirjem, se ne spomnim, kdaj sem to nazadnje jedla, dobro zelo ![]()
Danes kosilo: Biftek, gobova omaka, krompirček,jabolčni sok v restavraciji. Prvič v življenju sem jedla biftek, ki je bil v sredini krvav. Če me ne bi na tejle Kulinariki seznanile, zakaj je tak in da je dober, se ga ne bi dotraknila. Pa me je premagal firbec in sem ga zmazala. Če so vsi ostali preživeli, bom pa še jaz, dober je bil!
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Rižek z lososom