Včeraj je bila pica, danes pa prebranec in pečen sv. zrezek in zame še radič v solati.
tanjaj
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Včeraj je bila pica, danes pa prebranec in pečen sv. zrezek in zame še radič v solati.
tanjajTorek:
![]()
Đuveč, endivija s krompirjem; pačalinke z nutelo, orehi, cimetom...

Pozdravček!
Danes bo:
ščep regrata med radičem, kruh, teran in voda
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Ursika9, ti imaš pa hecna bederca, zelo podobna frflotkam
Danes: lp
|
Upsiiiii, sem mislila napisat perutničke hehe ![]()
Evo, ežoj je dobil motivacijo za rešitev avta iz ledenega oklepa,v trgovinah so se pojavile sardele.............sem videla že včeraj v reklami za tam, kjer z listkom v roki čakaš, da si na vrsti (tudi, če vrste ni, če se ne motim).
Danes pri nas: goveja juha z rdečim in riumenim korenččkom, ribano kašo in rezanci, ohrovt s krompirjem in govedino iz prej omenjene juhe, nekaj a la govnač.
Špageti s kozicami oz. gamberii
![]()
Matr, kolk nekateri izzivajo, jaz pa avto v ledu, sploh ne pridem do vaškeg ribnika
.
Pri meni danes:
če mal boljše pogledate boste videli, da je petršilj pod snegom.
![]()
Danes fotografijo končno spravila tudi na kulinariko. Divjačinski golaž (meso srne in divjega prašiča) s polento.
Danes: domače krvavice, kisla repa, domače žemlje
Včeraj: juha, mesni polpeti, dušene bučke, pire krompir, zeleni radič in zeljnata solata
Danes: juha, džuveč, polpeti od včeraj, piščančji zrezek, radič in zeljnata solata
Jutri: juha, kislo zelje, pečenice, pire krompir
NENA58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Metuljčki s paradižnikovo omako