Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj je bila pica, danes pa prebranec in pečen sv. zrezek in zame še radič v solati.

tanjaj

Torek:           

Đuveč, endivija s krompirjem; pačalinke z nutelo, orehi, cimetom...

Pozdravček!

Danes bo:

ščep regrata med radičem, kruh, teran in voda

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Ursika9, ti imaš pa hecna bederca, zelo podobna frflotkam

Danes:

lp

mzm

Upsiiiii, sem mislila napisat perutničke hehe 

Ursika9

Evo, ežoj je dobil motivacijo za rešitev avta iz ledenega oklepa,v trgovinah so se pojavile sardele.............sem videla že včeraj v reklami za tam, kjer z listkom v roki čakaš, da si na vrsti (tudi, če vrste ni, če se ne motim).

Danes pri nas: goveja juha z rdečim in riumenim korenččkom, ribano kašo in rezanci, ohrovt s krompirjem in govedino iz prej omenjene juhe, nekaj a la govnač.

rimljanka

Špageti s kozicami oz. gamberii  

Ursika9

Matr, kolk nekateri izzivajo, jaz pa avto v ledu, sploh ne pridem do vaškeg ribnika.

Pri meni danes:

če mal boljše pogledate boste videli, da je petršilj pod snegom.

ežoj

Danes fotografijo končno spravila tudi na kulinariko. Divjačinski golaž (meso srne in divjega prašiča) s polento.

yulchi

Danes: domače krvavice, kisla repa, domače žemlje

breskva

Včeraj: juha, mesni polpeti, dušene bučke, pire krompir, zeleni radič in  zeljnata  solata

Danes: juha, džuveč, polpeti od včeraj, piščančji zrezek, radič in zeljnata solata

Jutri: juha, kislo zelje, pečenice, pire krompir

NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti