Segedin z mesekom
.Potem pa žeja,![]()
.

Lečin curry s kruhovimi cmoki
Segedin z mesekom
.Potem pa žeja,![]()
.
Danes za kosilo:repa,zabeljen fižol in pečenice.Za sladico pa veselje,ker smo se odtalili.Kaj vse je polomilo.pa bomo pogledali,ko bomo še boljše volje.
antaČetrtek:
![]()
Kurja juhica z domačimi rezanci; perutničke iz juhe, krompir z ohrovtom; motovilec, rukola, radič

Pozdravček!
Jaz bom verjetno ponovno na pečenih perutkah in repi al rižu. pa tv ono seje pa to. aha, bom pa še na kulinariki tud. dokler mi vse ne d..... pol om pa vse izklopil. ta tv mi gre že orng na živce. hehe, je smešno gledat argumente. kao. z argumenti se razpravlja konstruktino. tole kar jaz poslušam so pa zgolj izjave.
Lp
preprostVčeraj piščančji paprikaš, danes pa enolončnica z čičeriko in hrenovkami!
tanjajDanes goveja juha z zdrobovimi cmoki, paradižnikova omaka, testenine, mešana solata, skutni žepki z marmelado, nutelo
upam, da uspem kaj poslikat
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
Danes: nedolžna jota
palačinke s slivovim džemom
lp
mzmkuhali drugi - jota (pa ne nedložna), košček včerajšnje pijane neveste:)
majaos| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
Pa ne mi rečt, da je ribnik zmrznil???
Danes. pečenice in krompirjeva solata
Jutri: ričet
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Poširane hruške