Pečeni
kotleti, mešana solata in košček
.Skutini štruklji z drobtinami in ![]()
kompot.

Svinjska ribica
Pečeni
kotleti, mešana solata in košček
.Skutini štruklji z drobtinami in ![]()
kompot.
Pri nas smo danes jedli juho iz drobovine divjačine, fižolovo solato, za razvajene je bil pečen krompir in svinjski zrezki, za vsejede pa kisla repa in ajdova kaša.
yulchiVčeraj goveja juha z domačimi nudeljčki, tenstan krompir, pečene piščančje nogice in solata
Danes polpeti v paradižnikovi omaki, pire in solata
Jutri čevapčiči, paradižnikova solata in na pari kuhan brokoli
Segedin, polenta.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes sticky fingers s pomakico in krompirjeva solata,
jutri ješprenova mineštrca z domačo klobaso.
Lp
ursiiiDanes: polenta
skleda radiča, teran in voda
lp
mzmV nedeljo smo imeli kulinarično razvajanje pri moji sestrci:
gobova in goveja juha,
pražen krompir, zelenjavni narastek,
pujsova pečenka, polnjena kokoš, pečen zajček v smetanovi omaki, piščančji zrezki,
motovilec, radič in francoska solata,
, paškotki,
,
![]()
![]()
![]()
![]()
pa prijetno druženje
Balenka
Danes: fižolova mineštra s koruzo, mlečni riž z jabolki
Goveja juha s fritati, po dunajsko perutničke in pravi dunajc iz teletine, pražen krompir, zeljna solata,zelena z motovilcem
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Torek:
![]()
Goveja juhica z domačimi rezanci (juhico skuhala hči, rezance naredila jaz);
Svaljki (Testo sem zamesila doma ter ga peljala na "teren", čez dve uri sem valjala svaljke. Niso bili dobri, testo je bilo preveč mokro in spacano. Torej, še en dokaz, da krompirjevo testo mora takoj v lonec
)
Zraven svaljkov je bil golaž. Vse smo poplaknili z buhtlji nadevani z nuttelo. Niso bili posuti s sladkorjem v prahu, ker ga nismo najdli.

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Hummus namaz