oooooo, jadee
...odkar si tako malo na kulinariki, en un tvoj prijatelj tud bureka več ne peče. Samo še po pohanih vijolčastih kumarcah mlati ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Kosilo danes pri nas: ni bilo. In ne bo.
Ognjičoooooo, jadee
...odkar si tako malo na kulinariki, en un tvoj prijatelj tud bureka več ne peče. Samo še po pohanih vijolčastih kumarcah mlati ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Kosilo danes pri nas: ni bilo. In ne bo.
OgnjičDanes: zelenjavna mineštra in krompiruša z dodatkom blitve, ki sem jo pozabila dat v mineštro ![]()
lp
mzmHaha, ti si pa ena iznajdljiva Miška.
Pri nama pa eden segedin, ena pa zelenjavno rižoto in solato. Jutri pa oba enako, le da bo ona še pire krompir zraven, on pa kruh.
![]()
naor
| Ognjič je napisal/a: |
oooooo, jadee Ognjič |
Kl...nc pa tak prijatelj, skoz ene ribe peče pa dobr ve, da jih jaz ne maram, pol se pa povab na južno če lahko. ![]()
Danes: Pečenice in krompirjeva solata, jutri jota.
Danes: mučkalica, polenta, radič s fižolom, čokoladni piškoti
Uf, uf, uf, tudi tukaj me nekaj časa ni bilo,
a nikar ne mislite tako,
da pri nas kosila ni bilo. ![]()
Petek: ričet. ![]()
Sobota: krvavice in kislo zelje.![]()
![]()
Nedelja: goveja juha, odojek in vložena zelenjava.
![]()
Ponedeljek: prekajena krača, pečen piščanec in krompirjeva solata. ![]()
![]()
![]()
Torek: rižota z zajčkom, mešana solata.![]()
![]()
Danes: krompir v kosih, naravni zrezki, radič. ![]()
![]()
| breskva je napisal/a: |
Danes: mučkalica, polenta, radič s fižolom, čokoladni piškoti
|
Pohvala za sladice skoraj vsak dan.
Pri nas danes košček piščanca in sv. kotlet, pražen krompir, zelenjava ( brokoli, cvetača, korenje) , regrat
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Uf, pri nas danes pasulja ni bilo, se je fižol tako čudno obnašal, da je nastal prebranac, obrane kuhane prekajene svinjske kosti za mene in pleskavica za moža
-čki so bili danes, ker sva včeraj to spregledala![]()
Danes: piščančja obara, čokoladni puding.
Včeraj: zelenjavna mineštrica, postrv šarenka v smetanovi omaki, testenine, zeljnata solata.
Predvčerajšnjim: obara, piščanec z nacho sirom, pečen krompir, zelena solata.
Jutri pa bo 'skoraj mehiška ponev' (recept iz baze), paradižnikova solata, za posladek pa pecivo Angelske solze (sicer se ni dosti zjokalo, ampak menim, da bo okusno
)
testenine (za ene pirine, za druge makarončki) z zelenjavno mesno omako in velika skleda radiča; pozneje en sladki ananas.
regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami