ežoj, zato je pa moja šalčka lepša ![]()
lp![]()
ežoj, zato je pa moja šalčka lepša ![]()
lp![]()
| ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni: plonkkkkkkk! krompiruša brez zelenjavne mineštre in blitve ( ki je nisem pozabil ).
|
Ma neee ežoj vse si pobrkal, v vlečeno testo daš skuto ne krompirja... ![]()
Ma jade, enkrat prihodnjih dni bodi pripravljena, imam že skuto, kislo smetano, jajca, bom pripravil. Ti se pa kar povabi!
![]()
Danes: domača pizza
breskvaDanes pohan sir in kuhana cvetača s koščkom limone,
jutri pa njoki z gorgonzolo in mešana solata s koruzo.
Lp
ursiiiDanes: piščančji paprikaš, kus kus, endivija s krompirjem, jogurtovo pecivo s slivami.
Jutri: gov. golaž, kruhovi cmoki, endivija s krompirjem.
Sobota: domača pica
Nedelja: slovenska klasika - juha, meso krompir, solata, sladica.
limonca26Juha, file polenovke, krompir z ohrovtom, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj sva potem jedla piščančja stegna (brez kosti in kože) s kurkumo in berivko z domačo črno redkvijo
danes piščančji file po pariško in krompirjeva solata s kumarami
jutri bom pa jaz pečene perutničke in berivko s česnom, mož pa polovico pečenice, pečen krompir in berivko
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 23. 2014 22:02Ajdovi žganci, kislo zelje in pečenica.
spodbeVčeraj: goveja juha z rezanci, domači skutini štruklji, solata iz vrta - radič in motovilec
Danes: goveja juha z rezanci, piščančja rižota z cvetačo, solata iz vrta, jabolčni zavitek
Jutri: zelenjavna juha, pečene palačinke s skuto, jabolčni kompot
NENA58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso