Danes: šampinjoni v smetanovi omaki, širiki rezanci, mešana solata (pesa s hrenom in kislo zelje s fižolom).
spodbe
Jernejev zelenjavni curry
Danes: šampinjoni v smetanovi omaki, širiki rezanci, mešana solata (pesa s hrenom in kislo zelje s fižolom).
spodbePonedeljek:
![]()
Makarončki z omako; 
zeleni in rdeči radič s krompirjem
Pozdravček!
Danes: radič z zelenjavo, polnozrnate palačinke
breskvaŠe jaz, pasulj.
.Pozno popoldan pa sem naredila pecivo na suho.Nekaj danes še vroče iz pečice ,nekaj jutri.![]()
![]()
Včeraj: goveja juha z vlitimi rezanci, pražen krompir, pečena svinjska krača, zelena solata z motovilcem.
Danes: goveja juha z ribano kašo, meso od včeraj, pomfri in zelena solata s fižolom.
Cinnamon StickEnolončnica, palačinke.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: lazanja, zelena solata, jogurtove miške.
Danes: domača cvetačna kremna juha, rižev narastek s skuto
Jutri: nekaj na hitro, ker ne bo veliko časa.
lp
Danes bodo pri nas vampi po tržaško, polenta ( za moža kruh ) mešana solata, bosta na kosilu tudi vnuka, ki jih imata rada, pa vendar jih doma ne pripravljajo, za jutri se pa fižol namaka za pasulj, me prav zanima, če ga sploh še znam skuhat ![]()
ste me prepričali vsi včerajšnji ![]()
pri nas pa še zmeraj lahka hrana:( včeraj kokošja juha z rižem, krompir, repa, za večerjo testenine z blitvo (sama sem si zabelila z zaseko)
danes pa bo spet juhica, pišč.file v nežni omakici, pire, rdeča pesa
majaosDanes bomo pri nas imeli goveje zrezke v grahovi omaki, pire in solata.
NZJK08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Orehova rolada