Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nekaj starinskega: makaronovo meso (s polžki) in solata.

Naor, enkrat sem pospravljala ostanke po hladilniku in je pač naneslo, da sem eksperimentalno zmešala prebranac in kislo zelje z ocvirki. Povsem brez težav se je dalo pojesti, kaj pa vem, kot vegetarijanski segedin (če ne bi bilo ocvirkov).

Sonja

Limnol, saj vem, sem se malo pohecala na Ežojevo kosilo, ko je tako simpatično napisal... krvavica brez zelja, repe je pa zmanjkalo.

V zamrzovalniku sem imela še malo prebranca, a ko sem zjutraj videla kako lepo suho meso mi je prinesel mož, sem si rekla, da to bolj paše s krompirjevo solato, no na koncu je ostalo pri prvotnem načrtu. Zato bom pa jutri kupila malo zelja in naredila tako kot si ti napisala. Pa bova pojedla še preostanek prebranca.

naor

Danes: zdrobovi cmoki s skuto in jabolki, preliti z malinami, puding na čaju

breskva

restan krompir, pečeni kremenatli in radič ter malo ostankov včerajšnjega kosila, čokladni puding na mleku

Balenka

Juha, pečene puranje perutnice, ajdova kaša z gobicami, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes so bili njoki v gobovi omaki, pečene perutke in zelena solata.

Jutri pa na željo mladine pire krompir in špinača!

tanjaj

Včeraj juha s svedrčki iz vrečke, čevapčiči, pleskavice, piščančja nabodala, pomfri, domač ajvar, paradižnikova solata

Za danes imam kuhano puranjo juho,za ostalo pa moram še najti idejo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

, bo še kdo mislil, da sem stavkokaz!

(če sem, je zgolj slučajno)

Danes na željo "umirajočega" (beri prehlajenega) goveja juha

špinača in pire krompir

lp

mzm

Kosilo je večerja, želja otrok je bila poleg juhe pražen krompir in pariški zrezki, zeljna solata in zelena solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

mišzmoke je napisal/a:

Danes na željo "umirajočega" (beri prehlajenega) goveja juha

špinača in pire krompir

lp

mzm

,  torej takšni  še res obstajajo. Simptome tvojega "človeka" kaže tudi eden iz našega plemena...

Pri nas danes vampi z bagetko.

Johanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti