Babka, takle bištek bi pa jaz rabila.![]()
Tudi mi danes pospravljamo včerajšnje ostanke.
pirnicaBabka, takle bištek bi pa jaz rabila.![]()
Tudi mi danes pospravljamo včerajšnje ostanke.
pirnica| pirnica je napisal/a: |
Babka, takle bištek bi pa jaz rabila.
pirnica |
Jaz tudi, jaz tudi. Saj ne vem, ali naj spremenim prehranjevalne navade ali kupim nov beštek ![]()
, Babka, joj... Se spomnim iz mladosti, ko so naši starejši sovaščani govorili: "Ka murš fse en den zažret, pol pa cel mesec skoz prste zijat." ![]()
Babi, saj veš: "Smeh je pol zdravja"
Pri nas danes pa jota z dosti fižola in prekajenimi obranimi kostmi...
Ja, tudi te sem v petek nabavla...![]()
Haha, takle pribor bi tud meni prav koristil.
Dieta tudi. A če spremljaš tele strani, ves čas misliš samo na to, kaj boš kuhal, pekel. Nič ne bo. ![]()
![]()
Tudi jaz bi tale bištek, ampak počakajmo da mine še december :)
Danes pri naš široki rezanci z mesno omako ter velika skleda maminega radiča ![]()
Včeraj smo imeli praznovanje, ampak sem pozabila slikat. Na mizi je bila goveja juha, gobova juha, pečen krompir, telečja rebra, svinjska krača, pečen piščanec, dušena zelenjava, grška solata, zelena mešana solata, tiramisu, čokoladna torta z mandlji brez moke in čokoladna torta iz slaščičarne (to je edino, kar sem slikala).
Danes ostanki mesa od včeraj in juha iz cvetače in brokolija, ki sem ju najprej spekla v pečici z čebulo in česnom.

Pa še torta:

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 25.nov 2013 19:01
Vćeraj je bila goveja juha, pečen krompir s korenčkom, sv. zrezki v omaki in domač radič,
danes pa piščančji ajmoht z ajdovimi žganci.
tanjajDanes je na mizi: postni ričet in palačinke z skutnim nadevom.
Lp
tonskVčeraj štefani pečenka, skutni štruklji malo drugače, z dodatkom zdroba v nadevu, odlični in mešana solata.
Danes pa ostanki, še malo kremne juhice z rižem, malo koruznih žgancev in za sladico kakijeva krema.
Lp
ursiiiFižolova juha z vodnimi vlivanci, palačinke z nadevom po želji, pa malo potice je še ostalo.
lp
cervus
Danes goveja juha z različnimi dodatki po želji ( fritati, zlate kroglice)
lazanja, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Bučni pire iz rumene buče