Danes naj bi bilo praznično kosilo za veliko let skupnega življenja, pa bomo malo prestavili. Tako bo krvavica , kromir v kosih in zeljnata solata. Zame je tudi to praznično kosilo.![]()
![]()
![]()
Danes naj bi bilo praznično kosilo za veliko let skupnega življenja, pa bomo malo prestavili. Tako bo krvavica , kromir v kosih in zeljnata solata. Zame je tudi to praznično kosilo.![]()
![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Danes naj bi bilo praznično kosilo za veliko let skupnega življenja, pa bomo malo prestavili. Tako bo krvavica , kromir v kosih in zeljnata solata. Zame je tudi to praznično kosilo.
|
Naor![]()
![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Danes naj bi bilo praznično kosilo za veliko let skupnega življenja, pa bomo malo prestavili. Tako bo krvavica , kromir v kosih in zeljnata solata. Zame je tudi to praznično kosilo.
|
Naor, še na veliko skupnih let...![]()
Ja, krvavice, te ti pa zavidam.
Jaz pa danes za kosilo samo en jogurt, sem ob kuhanju točila bridke solze, pa mi ne tekne. Bom za večerjo pojedla. Kuhala pa sem juho z grisovimi knedli, pekla svinjsko pleče brez kosti, krompir v kosih, radič z endivijo - še vedno iz samooskrbe.
JohannaVsem iskrena hvala. ![]()
![]()
naor
Nedelja:
![]()
Juhica (goveji rep) z domačimi rezanci; ajdova kaša z jurčki, vratovina s suhimi slivami; motovilec in rukola:

Pozdravček!
Danes, juhica,pečena svinjina,tenstan krompir,(hren)mešana solata(motovilec,radič, rukula)
štrudl.
juha z rezanci, testenina, šalša, frigan ohrovt, bakalar
majaosNaor: ![]()
![]()
Danes pri meni:
ja, ja, zdravilo je s geografskim poreklom!
ežojnaor,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes enako kot včeraj, včeraj enako kot predvčerajšnjim, z malim dodatkom proti švohosti
, "krneki" božanskega okusa
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Polnjene paprike