Jaz bi tudi združila v kosilo obe zasavski umetniji, pa danes ne bom, ampak jutri. Zgledi vlečejo. ![]()
![]()
![]()
Jaz bi tudi združila v kosilo obe zasavski umetniji, pa danes ne bom, ampak jutri. Zgledi vlečejo. ![]()
![]()
![]()
Tunini polpeti, pečen krompir, paradižnikova solata, domačica polnozrnati piškoti (kupljeni seveda).
LP
| naor je napisal/a: |
Vrtejbenka, kaj je tole pleteno, zgleda super, dobro je pa tudi, a ne?
|
Naor..prvič sem kupila Kvašeno-listnato zamrznjeno testo od Pečjaka (danaredim malo reklame
)
Nadevala z skuto in veliko dišečega pehrtana .Odlična zavitka.Sama imam raje tak zavitek,tako prepleten,kot klasičen štrudelj.Pri tem zavitku je vse testo zunaj in v sredini veliko nadeva.
Danes hčerka skuhalaslastno zelenjavno mineštro in bučne polpete..
VrtejbenkaHvala Vrtejbenka, res zgleda enkratno! ![]()
![]()
Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, zelena solata
breskva| ežoj je napisal/a: |
Danes pri meni: ma ne, ni posladek, za posladek je pivo. A, če se mi je zmešalo? Ja, kakšno pa je to vprašanje, upam, da ni ( se mi zmešalo ), enostavno mi ni nič pasalo bolj tehtnega, sicer itak nimam ne vem kaj za počet, jamranje, jamranje..........
|
A to na vrhu je pa una tanova diabetična smetana??? ![]()
![]()
Danes je bilo še nekaj včerajšnjega darila (mimogrede, z največjim veseljem brskam po zaprašenih rečeh, pa naj bo to v kleti, na podstrešju...
) in malo več sladoleda
lp
mzmParadižnikova juha (hvala MBrando za idejo), mesni polpeti, kruhov narastek, kumarična omaka, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/testenine z domačim brokolijem, bučkami in kodrolistnatim ohrovtom mmm pa to je nekaj najboljšega :)
testeninca| mojezlato je napisal/a: |
Paradižnikova juha (hvala MBrando za idejo), mesni polpeti, kruhov narastek, kumarična omaka, solata.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Sirovi napihnjenčki z dodatkom