Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pa vlagam kumarice in se mi nič ne da kuhat, pa vendar moram. Čisto zagotovo ena velika skleda solate, ki sem jo dobila, pa zelenjavni riž, pa malo piščanca in svinjine v omaki. Za posladek pa sladoled. Pa morda še tudi jaz naredim paradižnikovo juho....

Moram malo pocrkljati moža, ki je bil včeraj več ali manj lačen 16 ur v službi. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jaz pa se prav dolžno počutim, ker se naslajam ob vaših slikcah, od mene pa nič  zdaj se bom poskušala malo oddolžiti. Tole je od prejšnjega tedna: falafel, zelenjava in omaka ter lepinje:

Včeraj pa nekaj takega (to je bilo za moža, ostali smo imeli samo "pohančke", tenstan krompir in zeleno solato):

JJ

danes golaž, polenta, zelena solata s korenčkom, (kuhala sestra, da ne bo pomote:)

včeraj pečen krompir s špehom, solata

majaos

jade je napisal/a:

A to na vrhu je pa una tanova diabetična smetana???

jade

Seveda, jade, tista na kateri piše PELD ( polietilen low density ) mi je najljubša

Pri meni danes:

ežoj

Včeraj: pečen kifelčar, vratovina v mediteranski omaki in zelena solata

Danes pa sardele in zelena solata.

tanjaj

Danes: kremenatelc, šampinjoni, pečen krompir, "lušt" solata in sladoled s čokolado

babka1951

Danes je en tak pasji dan pri nas...sploh ne vem, kje bi začela

Mygrace

Aha, da ne bom skenslana:

-pski v vseh možnih varjantah (brez mačka)

(kontinentalci podaljšujemo sezono press)

Mygrace

, kaj vse se po pošti dobi!                  prijaznemu triu!

Zatorej tudi pri nas pskovi dnevi. prva runda najmlajši, na hitro prepraženi in obloženi, ostali so še v obdelavi za hude dni

lp

mzm

[

Ežoj vidim, da si ajvar kuhal...

Pri nas danes "tanartabolša južna". Krompir, stročji fižol zabeljeno z ocvirki pa kisla smetana na vrhu. 

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti