pica

Veganski sladoled z navihanci
pica
Rebrca na žaru, pečen krompir, rösti, bučke pečene in v solato, za posladek pa nekaj iz starega kruha z jabolki, cimetom, brusnicami, rozinami in vsem, kar se je valjalo po pultu (in je bilo užitno).
lp
cervusVčeraj je bilo kosilo na pikniku, kjer je moja prijateljica poskrbela za prav vse, no, en delček je bil pa tudio moj:
narezek, prebranec, zeljenjava taka in drugačna, pečen krompir, čevapčiči, steaki, postrvi, pa ne vem kaj še vse.
Danes je bilo nadaljevanje na taistem piknik placu ob Krki: goveja juha z jetrnimi knedlčki, prebranec (ponovitev, ker ga včeraj niso dobili vsi), torta pa še kaj. Zraven pa veliko ![]()
![]()
,![]()
![]()
![]()
.
Prmejduš, da je bilo tole eno okusnejših daril zadnjih let
(ežoj, hvala!)
lp
mzmO, miška, miška, kaj pa ti brskaš po zaprašenih darilih. Evo, upam, da se v kratkem spomnim za še kakšno darilo, ki ne bo zaprašeno.
Pa drugač, ona tvoja knjiga ( kako slikati kosilo, da se vidi štedilnik in izpade super slika ) je ( vs kaže ) pri maji, pa, se mi zdi, ona ima še neko knjigo " kako slikati kosilo, da je ( posebej ) moškim všeč ".
Pri meni danes ( opazili boste, da nisem dobil onega kvalitetnega vina v plastičnih buteljkah, pa sem se mogel matrat ( ne preveč ) s tole uvoženo brozgo ):
ežoj
Pa kaj mislite, da sem jaz aždaja, da tolk pojem. Sedaj bi mi prav prišla ena ješna brucka!
ežojDanes pri nas mrzla svinjska prata na posteljci iz rukole in parmezana,mlad krompirček in pehtranov štrudelj iz listnato-kvašenega testa..sedaj pa k bratu na g(h)ardelo ![]()
Vrtejbenka
Danes: blitva s krompirjem in jajci, na žaru pečene orede, zelena solata, atomski štrudelj
breskvaVrtejbenka, kaj je tole pleteno, zgleda super, dobro je pa tudi, a ne?![]()
![]()
Juha, pečena rebra, pečen krompir, dušeno zelje, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Pasta iz ingverja in česna