Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zelenjavni riž, za sladico češnjev... mišmaš 

xMURKAx

PONEDELJEK in TOREK:

Pečen krompir in piščančje nogice, nadevan puranji zrezek, obložen s stopljenim sirom, bučke in paprika s česnom, kumarična solata s jogurtom, zelena solata; rolada:

Makaronflajš, zelena solata s paradižnikom:

Pozdravček!

ežoj, zahvali ...(vstavi po želji), da sem po duši bolj  "copyleft"

Sicer sem malo podvomila, da je to iz moje knjige, je kuhinja čudno snažna, a lonec je zagotovo moj

Danes na poskok: rezanci z dušenimi bučkami, solata

1,4  čokoladno-mascarponejeve kocke (če se jutri ne javim, sem, predvidevam, na urgenci)

lp, Mausika

()

mzm

Danes: ječmenova rižota, zelena solata, nebeški poljubčki

breskva

Špageti s čičeriko in kozicami, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

majaos je napisal/a:

dobro kosilo: 

majaos

. Upam da ne pridem pred sodne mline, ampaaaaak, kradem idejo za jutri oz. v petek. Obožujem takšne preproste in nostalgične papike. Krompir pa izgleda kot svaljki z drobtinicami. To je drugače samo pokunah in lepo dodan, a ne?

DANES:
JEEEEEEEEEE, povabljen na razvajanje k stašem. Uživanje na terasi ob super duper vremenu, obveznem in v počasnem božanskem zvoku .
Jutri poročam kako in kaj.
Ojeje, moram si pa spakirat še šampinjone in fižolček, ker so se mi plani podrli, gre pa oboje že tudi proti koncu. Bom pri starši zadeve primešal v solato pa bo. Stvar rešena 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: piščančje bedra na žaru, kus kus, solata iz paradižnikov in čebule

mali kuhar

Danes: boranija s piščanjim meskom, pire krompir, paradižnik solata

leandros

mesni polpeti,rižota z grahom in kitajsko zelje v solati:

angie :)

Pri nama pa danes golaž, makaroni in skleda solate iz domačega vrta.

In pa seveda kozarec .

irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti