Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

No ja, da ne boste mislili koliko sem shujšala. Na žalost pridobila kilce. Vedno sem bila v dinamiki, pozabila slikat, ali pa so drugi skuhali.

TOREK:

gibanica, mešana solata in cimetove rolce iz vlečenega testa.

Migla

Danes  po dolgem času kuham samo za tri. Ta teden sem imela vsak dan na kosilu še hčerkinega fanta. Danes piščančja rižota in rdeča pesa za naju s sinom. 

Možu pa bom naredila telečji zrezek v čebulni omaki in zelenjavni riž, pa skledo zelene solate z maminega vrta. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04. 2013 14:45

Danes sem se malo bolj potrudila, da ni vedno vse tako na hitro. Čeprav ne rečem, da tisto, kar je na hitro, ni dobro. 

pražen krompir, široki rezanci, bučkini zrezki, pečena prata, prevreto zelje kot priloga

Balenka

" Jel me ko tražio? "

v nedeljo piknik - pečenje na žaru s kameratom, se mi ni dalo slikat, v ponedeljk, pospravljanje ostankov od nedelje, danes se mi nič ne ljubi ( priprava na sezono jamranja  ), zardi tega slika iz ene knjige, pozabil katere, morda se bo kjera spomnila:

ežoj

Pa recimo Bobu BOB...

[/URL]

Pikantni bob-še ga bomo sadili!

polarbear

Uf, uf, kako je pa ta bob lep! Lahko še nam ostalim kmetovalcem kaj poveš o njem. Se spomnim boba iz mladih let, ko je stara mama naredila eno tako dobro enolončnico. Mogoče v temi Moj vrt.

Jaz sem te pogrešala Ežoj, pa najbrž tudi ostale fenice. Lepo zgledajo tvoje ribice. Pri nas pa vampi za moški del ekipe, ženski samo malo. Kajti na vrtu je zrasla lepa blitva, mlad krompir. Živeli vegetarijanci!

naor

Pa bre, Ežoj, tebe uvijek neko traži

Juče ili prekjuče, ne sječam se sad tačno, tražila te neka cura...

Ajde, čini mi se, neka Mausika...

-  puranji ocvrt zrezek

-  grilane bučke

- grilana žemljica

- paradižnikova solata s kumarcami in čebulo v bučnem olju.

Johanna

Ja, polarbear, okusno, zelo okusno zgleda.

Če po pravici povem, boba še nikoli v življenjo nisem jedla. Domnevam, da ima okus po fižolu...

Moram to zadevo preštudirati... prihodnjo leto pa v zemljo z njim. Ja,  

Johanna

dobro kosilo: špinača, za sladico kupljeni princes krofi

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti