Danes: testenine, zelenjavna omaka, zelena solata
breskva
Sadne rezine s slivami
Danes: testenine, zelenjavna omaka, zelena solata
breskvaEžojčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa dej povej, kje si in katera ti v tej vročini kuha, no..![]()
(al si na konzervah press
)
TOREK: 
Enolončnica in veliko
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Danes omleta z drobnjakom in kruh s semeni. Za posladek ledena kava ![]()
Danes pri nas: špageti v omaki iz popečenih koščkov govedine, mlade blitve z domačega vrta in parmezana, začinjeno s svežo mleto mešanico popra in rožmarina. Solata z domačega balkona, mešanica ene šempetrske in sorte Ovired.
Veliko vode z malo bitter lemon mehurčkov.
Pri nas pa zaradi klime v stanovanju ni prehudo, vendar zelenjavna juha, dušen stročji fižol s paradižnikom, file morskega lista in domača berivka. Pa seveda najboljša (ribezova-jagodna) pita vseh časov ,odkar jo pečem.....
Imam pa še šop rabarbare. Le kaj naj se lotim, da bo tudi malemu všeč....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: polnjene paprike s pire
. Pojedla samo eno - brez krompirja. Ostale pospravila v hladilnik, krompir pa so dobile moje piške, ki me pridno zalagajo z jajčki. Kaj čem, vročina je naredila svoje.
Zato pa mi je bolj teknila
, kavica ...
Za sladico pa dva hladna jogurta - okus po jagodah.
Johanna
Včeraj sem si privoščila ogromno skledo mešane solate s sirom in šunko....pa ogromno![]()
![]()
![]()
![]()
danes: tortilja s tuno, koruzo, čebulo, fižolom, rižem, solato in paradižnikom
mali kuharSREDA:
Zelenjava z mletim mesom, kozerva fižola in najboljmali makarončki; zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Svinjska ribica