Tale poletna simfonija, pa še jamralnica, pa pivo, verjamem da bo za zdržat. Krepam od smeha, kaj si tale naš Ežoj spomni.![]()
![]()
Tale poletna simfonija, pa še jamralnica, pa pivo, verjamem da bo za zdržat. Krepam od smeha, kaj si tale naš Ežoj spomni.![]()
![]()
Joj Ežoj...bi bla zej v tvoji jamralnici pa četudi brez mrzlog piva..že drugi teden mi tolčejo kopalnico, je noro vroče pa še prašijo mi cel stanvane
. Zaradi vsega tega hudega se pri meni že cel teden ne kuha, se južna kar se najde, pridni majster pa itak samo vodo pije...
Danes: prosena kaša s sadjem, domači sadni sladoled
breskvaDanes pri nas,pečeno meso,paradajz ,paprika feta sir(v solati)
sladoled.
Goveji golaž z zelenjavo, žemljice.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj, pravzaprav že predvčerajšnjim, je bila klima na full in "udri po blagu", danes klima še vedno na polno dela, od "blaga" pa le še ostanki
no, od odlične torte je ostalo le kar je na desni sliki, bolj me zanima, če uganete njeno ime ![]()
lp
mzmmzm, rizlingova?
s0ncek*miška, zelo lepo zgleda tvoja tortica! A svečke pa nisi nič pihala?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dane:. orada iz pečice, fižolov pire, solata
mali kuharMiška, tortice zgledajo vrhunsko... jst bi tud to meu :D
lp, Janez
gogologoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Burek z lahko solato