Pečen krompir, blitva in pečen pišč. file in solata.
tanjaj
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Pečen krompir, blitva in pečen pišč. file in solata.
tanjajDanes: fižolova enolončnica, ameriške polnoznate palačink, zelena solata s koruzo
Kuhana hrenovka, umešana jajca, popečeni šampinjoni, kuhana cvetača in brokoli, kumarica v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pleskavica, pečen mlad krompir, zelena solata +rukola. Kava s sosedi in češnje![]()
valvice z jačkom, faširani šnicli, rdeča redkvica z oljem in paradižnik
BalenkaHitra spremeba plana pri včerejšnem dnevu. Zadeva zasukana za 180 stopinj
.
Včerajšni jedilnik bo danes, današnji jedilnik je bil včeraj![]()
Danes bil namenjen k PAPIju in MAMAN ampak so družinski kolegi že včeaj šli gor in proti večeru nazaj, tako da se m se jima kar včeraj pridružil. Danes gresta že dol ob 3eh, tako da ne bi imel dovolj časa za sprehod s Papijem, normalno konzumacijo kosilo, ter čvekanje z maman.
Včeraj:
- Vodni polnozrnati cmoki
- pest domačih (najboljši. Iz Zagrebškega placa) mlincev
- zelenjavna omaka z VSEM IN SVAŠTA (najboljša mi je bila sveža oz. le pokuhana čebula. Maman me vedno nekaj novega nauči in to mi je TOP. Drugače vedno prepražim zadevo. Edino v rižoto dam kar svežo, da se samo zmehča)
- puranja in kurja prsa narezana za grižljaje (noro dobro in kar razpadali so)
- dušeno mlado zelje z rdečo čebulo
- skleda DOMAČE RDEČKE s fetto
Danes:
Navdušen nad včerajšnim kosilom, sem kar hitro odločil da naslednja 2 dni posvetim temu ![]()
![]()
obroku.
- Zdrobovi žličniki
- zelenjavna omaka z vmešano PEPI piščančjo hrenovko
- popečeni šampinjoni
- lavor mešane soljat "IZ VSEH VETROV"
- obvezno ![]()
Jutri:
- Zdrobovi žličniki
- zelenjavna omaka z vsem in svašta ter na košče narezanimi puranjimi prsmi
- popečeni šampinjoni + podušen brokoli
- lavor mešane soljat "IZ VSEH VETROV"
-
| MBrando je napisal/a: |
|
Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala! ![]()
Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.
rag_doll
danes: pečen piščanec, kuskus, gobice, solata
mali kuharČETRTEK: 
Kalamari s česnom, pražena rdeča in zelena paprika,
malancan - posuto z veliko česna; zelena solata
Pozdravček!
| rag_doll je napisal/a: | ||
Kakšni žličniki so to, da so te čisto zacumprali? Izdaš recept? Sicer jih bom morala prilagodit na brezglutensko, če se bo le dalo. hvala!
Za danes sprememba: pire krompir (iz novega krompirja, bo, kar bo), čufte, omaka, solata.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Svaljki v curry omaki z ohrovtom