Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes smo imeli ostanke: včerajšnji haše je postal ragu juha s krompirjem, koromačem, špinačo, kolerabico,..

zraven še malo kakavovega biskvita (prerezan na pol, polnjen z marmelado, prelit s čokolado)

majaos

Danes si je naša študentka zaželela pohane kanelone,pržganko in penasto fritato treh sirov.

Ežoj:slano krho testo-slepa peka-15 min 180-5 čebul podušiš na maščobi po želji-stepemo 4 jajca z kislo smetano,začinimo-na testo damo hladno čebulo-prelijemo z jajčno zmesjo-na vrh inčune20 minut na 180.

Vrtejbenka

SOBOTA:

Prav fajn mrzlo za juhico (goveji rep) z domačimi rezanci; pečen oslič, popečena paprika s česnom,

kuhan krompir;  zelena solata:

Pozdravček!

Vrtejbenka hvala, ob priliki poskusim.

miška, meni se sline cedijo pri tvoji včerajšnji sliki ( skuše ), kaj čem, ka pri vaškem ribniku ni bilo nič takega, pol sem pri vaškem mesarju kupil rinones. Torej, danes, spet rinones ( kaj pa čem, če sem preveč kupil, treba je porabit ):

uno belo ni riž, je bulgur ( ste morda mislili, da le dragička to včasih skuha ), in zelene kroglice. Zaradi dinamike slike, sem dodal še tri črne kroglice, da se slika mal umiri ( pa bi, po moje, pasala ( vsaj ) še ena ).

A morebit kdo ve, kako je proksima ( in atina ) proslavila dan brisače?

Baje pri monsantu delajo na tem, da vzgojijo govedo s dva repa 8 uf, to bo juhe )

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 25. 2013 16:57

ežoj, ti ne veš, kako so se šele meni cedile sline, pa koliko diplomacije je bilo potrebno za skuše

Danes:zelenjavna mineštra, frigana jetrca

rdeča pesa, kruh, teran (mojezlato, dobro je vino iz tvojih lepih krajev )

Upam, da bo alkohol v teranu pomagal proti rjavenju

Lep pozdrav

mzm

Jaz pa sem danes dopoldansko nakupovanje na tržnici krepko podaljšala. K sreči je bila goveja juha kuhana, pripravila sem pražen krompir, dunajce, zeleno solato z mladim zeljem. Sladica bo rabarbara z testom, ampak kasneje.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes ocvrt sir z domačo tatarsko in kuhana cvetača, sladica prvi tiramisu, ki je izpadel super juhej.

Jutri pečeni piščančji kosi na čebulici in peresniki z feto in sušenimi paradajzki. In okisani paradajzi prvič, da vidim a so že kaj okusni  mmm

Lp

ursiii

Danes: lignje na žaru, pečen krompir, paradižnik in kumare v solati

breskva

danes: pečen piščančji file, kusus z zelenjavo, solata

mali kuhar

danes je bila ješprenjeva juha, svinjski flam na žaru, jetrca na žaru, pire krompir, kavica

majaos

Sporočilo je spremenil(a) majaos dne 26. 2013 13:31

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti