Danes: v pečici pečena piščančja nabodala in bučke s testeninsko solato
katka85
Marmorni kolač
Danes: v pečici pečena piščančja nabodala in bučke s testeninsko solato
katka85Tudi danes zajčkova obara.
Balenkakosilo pri meni isto kot včeraj, potem pa po doooolgem sprehodu ena taka večerja ![]()

palačinke s sojinim mlekom nadevane z jagodami, zraven pa vanilijev sladoled... ![]()
angie :)
ČETRTEK:
Roštilj, pečena zelenjava; tortica...
![]()

Pozdravček!
Danes piščančja jetrčka z čebulo in čebulna pita z slanimi fileji.
Pečena polenta z jurčki, bučke na žaru.
čokobanancaPETEK: 
Enolončnica
Pozdravčke!
Rižota in perutke in zelena solata, za posladek pa ostanek 2 dnevne peke!
tanjajDanes pri meni:
jedi se reče " rinones con championes " ( verjetno pomeni " jed za šampione " ). Pa, drugač, če vas mika narediti kaj iz tuje kuharske knjige, najprej se naučite jezika. Tako, recimo, " revolver con cuchara de madera ", nima nobene zveze z revolveri, in ne pomeni ( kot so nekateri mislili ) zmešati s žlico madeire ( vino ), ampak pomeni: zmešati s leseno ( madera ) žlico.
![]()
A ja, Vrtejbenka: prosim, napiši v dveh stavkih recept za tisto čebulno pito s slanimi fileti.
ežoj
Juha s svedrčki, ostanek goveje z rezanci, pečen krompir, piščančja nabodala, čevapi, pleskavica, kumarična solata in krožnik zelenjave.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Pad Thai s piščancem