Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tole namakanje sem jaz opustila, me je stalo kakšnega poletnega kilograma.

naor

Jst pa že tri dni skupi jem piščančji paprikaš, ker so se mi obiski odpovedali in sem ga skuhal preveč, jutri bo pa kaka špinača iz domačega vrta, pa pire krompir in hrenovke ali pa jajček

janinho

PONEDELJEK:                                            

Krompirjeva musaka, rdeča pesa

Pozdravček!

Danes bodo za kosilo piščančja nabodalca in šobska solata.

Tudi pri nas ne marajo solate z "motornim oljem". Si jo pa zato včasih pripravim sama za večerjo

Bom pa tudi jaz morala zdaj pred poletjem opustit tole namakanje s kruhom Naor

Vilma

Danes:

mzm: a timian so one zelene kroglice?

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 27. 2013 15:39

Včeraj letos prvič polnjena paprika,pire krompir,solata in hčerka je spekla jogurtovo pecivo.Danes paprika od včeraj z kruhom in mešana solata..in to z bučnim oljem,domačim.

Vrtejbenka

Sporočilo je spremenil(a) Vrtejbenka dne 27. 2013 16:34

Danes telečji trakci v zelenjavni omaki, domači široki rezanci, kuhana cvetača, grah in korenje, zelena solata pecivo z jagodami in rabarbaro

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes kosilo na hitro...toast , ker pa mi je včeraj ostala masa za palačinke je bila tudi sladica:

angie :)

ežoj je napisal/a:

mzm: a timian so one zelene kroglice?

Ja

Danes:zelenjavna "tavžent župa" (čebula, korenje, grah, trši deli špargljev, fižoleti, kumara, paradižnik, por, cvetača, bučka, blitva, finokjo)

kruhovi zvitki iz vsestranskega testa, narejenega z bučnim oljem (obnovljene zaloge), eni namazani s pestom iz bučnih semen, drugi polnjeni s suhim paradižnikom

okisani beluši, še zadnje kaplje vina iz krajev mojegazlata

lp

mzm

današnje kosilo: krompirjevi svaljki, pečena svinjina od včeraj, zelena solata

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti