Tole namakanje sem jaz opustila, me je stalo kakšnega poletnega kilograma.![]()
![]()
Tole namakanje sem jaz opustila, me je stalo kakšnega poletnega kilograma.![]()
![]()
Jst pa že tri dni skupi jem piščančji paprikaš, ker so se mi obiski odpovedali in sem ga skuhal preveč, jutri bo pa kaka špinača iz domačega vrta, pa pire krompir in hrenovke ali pa jajček
janinhoPONEDELJEK: 
Krompirjeva musaka, rdeča pesa
Pozdravček!
Danes bodo za kosilo piščančja nabodalca in šobska solata.
Tudi pri nas ne marajo solate z "motornim oljem". Si jo pa zato včasih pripravim sama za večerjo
Bom pa tudi jaz morala zdaj pred poletjem opustit tole namakanje s kruhom Naor ![]()
Danes:
mzm: a timian so one zelene kroglice?![]()
ežoj
Včeraj letos prvič polnjena paprika,pire krompir,solata in hčerka je spekla jogurtovo pecivo.Danes paprika od včeraj z kruhom in mešana solata..in to z bučnim oljem,domačim.![]()
Vrtejbenka
Danes telečji trakci v zelenjavni omaki, domači široki rezanci, kuhana cvetača, grah in korenje, zelena solata pecivo z jagodami in rabarbaro
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes kosilo na hitro...toast
, ker pa mi je včeraj ostala masa za palačinke je bila tudi sladica:
| ežoj je napisal/a: |
mzm: a timian so one zelene kroglice? |
Ja ![]()
Danes:zelenjavna "tavžent župa" (čebula, korenje, grah, trši deli špargljev, fižoleti, kumara, paradižnik, por, cvetača, bučka, blitva, finokjo)
kruhovi zvitki iz vsestranskega testa, narejenega z bučnim oljem (obnovljene zaloge), eni namazani s pestom iz bučnih semen, drugi polnjeni s suhim paradižnikom
okisani beluši, še zadnje kaplje vina iz krajev mojegazlata![]()
lp
mzm
današnje kosilo: krompirjevi svaljki, pečena svinjina od včeraj, zelena solata![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Fokača s paradižnikom in timijanom