Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Popečen pišč. zrezek, poli v solati, kruh.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: piščančji file s koruzo, njoki, berivka

breskva

dragička, tale tvoja čorbica ima zelo slasten izgled. Me kar drži, da bi zajemala iz tega krožnika.

Pri nas pa danes rižota in špageti z bučkami ter zelena solata.

Balenka

VČERAJ: 
- Skutini čvrsti žličniki popečeni na fr.maslu z morsko soljo  (seveda iz TETKE SKUTE)
- zelenjavno-mesna omakica (posušene Pohorske gobe, šampinjoni, brokoli, GRAH!!!,koruza, paprika, korenje, peterš.koren, bučke, puranja prsa.)
- na fr.maslu popečenih par cvetov cvetače ()
- skleda mešane SOLJAT (motovilec, paradižnik, kumara,šampinjoni, bučke...)

DANES:
- BIZI RIZI (zamenjan vrstni red, kar pomeni OGROMNO GRAHA )
- ostanek omake od včeraj
- ISTA SOLJAT!!! dodam le fižol!!

Pika na I:
MIRAKUL ter BANANINO PECIVO iz baze!
(Popolni uspeh na pikniku. 6 letni otrok bi mi celi pladenj MIRAKULA sprašil, ako ga oče ne bi nazaj zadržal. Večje pohvale ne rabim )

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj sem spet pristala na špargljih z jajci in slanino, zraven pa sveže zelje v solati. Mislim da sem že malo zasvojena s temi šparglji

ANJA

Včeraj korenčkova juha z zdrobom, musaka, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

A si mislila jerebica, Vrtejbenka ? :)

hedonist

Danes zelo nezdravo kosilo ampak bilo je zelo dobro... Jutri za kosilo isto kot danes.

angie :)

Danes tortelini z panceto in bučkami,piščanec z žajblom na žaru in zelena solata.

Vrtejbenka

angie.orhideja je napisal/a:

Danes zelo nezdravo kosilo ampak bilo je zelo dobro... Jutri za kosilo isto kot danes.

angie :)

Angie,  noro

Pri nas pa svinjiski zrezki v omaki (taki preprosti), pečen krompir in kumarična solata. Zadnje dni bi kar vsak dan pečen krompir jedla  kaj bo šele, ko bo domač

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti