Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

že cel teden kuhajo domači, upokojenca in brezposelna;) danes - pišč. batki v omaki, krompir v kosih, zelena solata, eni še sladoled

majaos

Danes: rižota z grahom in korenjem, zarebrnice, paradižnikova solata. 

breskva

Juha z ribano kašo, špageti s tunino omako, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

zajčkova obara

Balenka

Včeraj so bila dušena piščančja bedrca (z veliko pora, paprike, paradižnika) in ajdova kaša. Za sladičko pa večerni 7 kilometerski tek. Ja migat je treba

ANJA

Včeraj sem zame in za otroke skuhala piščančji rižoto, zraven pa smo imeli rdečo peso. Ne vem, ampak kadar sem prehlajena mi zelo tekne. Za ta mladega sem odrezala še kos musake. Mož pa si je zaželel pasulj, kranjsko klobaso in krožnik zelenjave- paprika, paradižnik, čebula.

Danes me sin prosi za mesne torteline.... Bomo še videli...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: goveja juha s palačinkami, lazanja, mešana solata

Jutri: zelenjavna juha, pečene sardelice, krompirjeva solata

Sobota: špageti carbonara, solata

Nedelja: juha (verjetno piščančnja), goveji zrezki v grahovi omaki, pražen krompir, pesa

matejaoz

Danes bo pa kosilo pri bodoči tašči, mislim, da bo naročila pizze  jaz sem za

JJ

Ječmanka z panceto in čokoladni puding.

Vrtejbenka

Danes paradižnikova juha, mesni tortelini z sirovo omako, mož pa si je zaželel dušeno kislo zelje in pečenico. Jaz pa bom poleg juhe naredila eno bogato ribjo solato.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti