Danes pri nas mineštra iz svežega zelja in pizza...fotke ni,ker mi še ne dela..pa recepte imam za oddat ![]()
Ežoj..a tista knjiga ,ta rdeča je bila za scenarij pri današnjem filmu na Pop-tv...?
VrtejbenkaDanes pri nas mineštra iz svežega zelja in pizza...fotke ni,ker mi še ne dela..pa recepte imam za oddat ![]()
Ežoj..a tista knjiga ,ta rdeča je bila za scenarij pri današnjem filmu na Pop-tv...?
Vrtejbenka| dragička je napisal/a: |
SREDA: "Makaronflajš", zelena solata:
Pozdravček! |
V službi sem do 17h, preden pridem domov o ura skoraj 18 :(
Gledam kaj naj skuham tukaj...zdaj pa vidim toooo.....kak bi jih pojedla...slastno zgledaaaa !
Dans bo to tud pri meni doma za pojest :)
vd007Pri nas danes goveja juha z rezanci ( kako prav pride zamrzovalnik), zrezki z sirom in jurčki, pražen krompir, paradižnikova solata in nekaj zeljne. Se pa vse šele kuha, saj sem šele domov prišla. Popoldne pa se lotim ene sladice, nekaj čokoladnega saj so vsi nekam željni sladkarij....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiEžoj: A Julia Child je bila inspiracija današnje dobrote, jagode pa za barvno usklajenost?
Danes:
- Kusžota z narezano min lumpi hrenovko in malo popečene slanine
- Tinstana blitva z ogromno česna
. Solata da dol padeš!!!
Trixi,
nekaj groznega je v zraku, pri nas se tudi pozna pomanjkanje sladkorja! Ampak bodo za večerjo kar palačinke z medom, saj kaj bolj sladkega si že težko izmisliš. Kosilo je bilo pa kar v menzi (špageti s šparglji, moram reči, da prav dobri za obrat masovne prehrane).
Sonjasarme, prezadnje letošnje
BalenkaČETRTEK: nekakšna obara z domačo kuro in ajdovimi žganci zabeljenimi z ocvirki, jagodni sladoled, ki sem ga danes naredila.
Ežoj me je spravil v prešerno razpoloženje, res pa tudi prej nisem bila posebno kislo razpoložena.
Le kakšno krepelce išče in zakaj?
Samo firbec me pa matra, kaj naj gledam na POP TV. ![]()
![]()
Danes: dušen stročji fižol z mesom, pečen krompir, solata
kosilo: v Ljubljani, večerja: pizza, ampak ne običajna, testo iz navadne pšenične in ajdine moke s peščico semen, nadev klasika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Cheesecake