Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uuuuu jutri bo pica!!!!

Danes so bili špagetini z tuno,mlado čebulo in veliko česna.

polarbear

Ežoj, ti lisjak, ti! Hvala, ker si me "prisilil", da gledam film, saj bi se sicer jezila ob pogledih! Zdaj vidite, kaj je b.... firbec!

naor

Piščančji zrezek s sirom, prosena kaša z zelenjavo, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj: polnjene paprike, kruh, zelena solata

Danes: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata

Jutri: zelenjavna juha, panirani osliči po pariško, pire krompir, blitva, zelena solata

NENA58

danes: 2 puranji pleskavici, špageti, kuhana zelenjava

mali kuhar

Šparglji s slanino in jajcem + solata

ANJA

PETEK:                                   

Pečen oslič, zelena solata:    

Pozdravček!

Ežoj, hvala ker si opazil in ne vem kdo mi le spreminja uro, čeprav aparat uporabljam le jaz :)))

Danes pri nas: juha z rezanci, zelenjavna omakica s piščan. koščki, riž,  rdeča pesa s hrenom ter .

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 17. 2013 15:07

PETEK: delna ponovitev od včeraj, juhica z zdrobovimi žličniki, ajdov kruh in kajmak, kateremu se nisem mogla upreti.

Danes pri meni:

Uf, tole se je nekaj zamešalo! ( kdo je že spraševal, če je žabica rešena: je ( rešena )).

Tole bo menda, ta pravo:

Pa, kaj zdej spet odkimavate? Saj niste mogli s slike pogruntat, da je majoneza namesto holandske omake ( kje se mi ljubi delat žlico omake? ). A, to vas ne moti. Pravite, kdo je videl tako kombinacijo, srdele in artičoka? Pa, evo, vi ste videli pri meni in sedaj bo to modni trend v Londonu ( najprej ).

Jutri ne bo fotke, imamo družinski piknik, pa ne bom nič slikal. Moji vsak let maja, praznujejo rojstni dan nekega fizika ( a ne, da so mal čudni ), pa kaj čem, sem kar tiho, naj si imajo veselje, če že hočejo.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti