Danes: praženi možgani in solata ( že mal boljša, paradajz ni čist plastičen ):
ne vem kako bo naprej s jedilnico za lepo vreme ( ja, ja, uno zrave, ribnika ), se mi zdi, da je postala nevarna.
ežojDanes: praženi možgani in solata ( že mal boljša, paradajz ni čist plastičen ):
ne vem kako bo naprej s jedilnico za lepo vreme ( ja, ja, uno zrave, ribnika ), se mi zdi, da je postala nevarna.
ežojDanes špageti z gorgonzolo in solatka. Za sladico se spravljam pečt skutne blazinice in belo pecivo ![]()
Lp
ursiiikosilo: še zadnji ostanki nedeljske juhe, špageti z jurčkovo omakico, pijana nevesta (pekla sestra)
majaosPašta fižol in najboljša rdeča pesa(Natureta-reklama gor ali dol).
polarbearDanes: zarebrnice na žaru, rižota s suhim paradižnikom, berivka
ežoj, si slišal? Tebi ni nevarna ta "monstre de la bassa" (kot sem slišala, da ji rečejo v tvoji vasi), samo pazi, kako jo primeš![]()
Danes postrežno: "piknik z mojo ženo" ![]()
lp
mzm
Osvežilna solata - pol kumare, pet češnjevih paradižnikov, zelena paprika.
ajčkadanes: file osliča na žaru, špageti s paradižnikom
mali kuharGoveja juha, makaronflajš z brokolijem, zelena solata + rukola + redkvica + česen.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: zelenjavna juha z ajdovo kašo in domača pica ter
.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini čokoladni hlebčki

Jagodni semifreddo