Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ČETRTEK:

Puranja jetrca s čebuo     

in papriko, paradižnik.

Pozdravček!

Včeraj: solata iz zelene solate, češnjev paradižnik, šparglji in kalamri.

Danes: skleda zelene solate z rukolo, češnjev paradižnik, nastrgan korenček in piščančji file.

Jutri pa upam, da ostane kaj filanih paprik pečenih v pečici izpod rok mojega brata ;)

lp,

Majca

Včeraj je bil mesni sir pa krompirjeva solata, zame pa 2 pečeni perutki pa kuhani šparglji.

danes pa bodo polnjeni kalamari in pečen krompir in motovilec.

Jutri pa zelenjavna juha in palačinke po dolgem času.

tanjaj

Danes pri meni:

Kot je videti, jedilnica za slabo vreme................ ja, ja una v spodnji etaži haciende ( še kar iščem krpelce ). Nekaj sem vam mislil predlagat da si zvečer ogledate na pop tv pa se sedaj ne morem spomnit kaj.

ežoj

Danes pri nas mineštra iz svežega zelja in pizza...fotke ni,ker mi še ne dela..pa recepte imam za oddat 

Ežoj..a tista knjiga ,ta rdeča je bila za scenarij pri današnjem filmu na Pop-tv...?

Vrtejbenka

dragička je napisal/a:

SREDA:

"Makaronflajš", zelena solata:   

Pozdravček!

V službi sem do 17h, preden pridem domov o ura skoraj 18 :(

Gledam kaj naj skuham tukaj...zdaj pa vidim toooo.....kak bi jih pojedla...slastno zgledaaaa !

Dans bo to tud pri meni doma za pojest :)

vd007

Pri nas danes goveja juha z rezanci ( kako prav pride zamrzovalnik), zrezki z sirom in jurčki, pražen krompir, paradižnikova solata in nekaj zeljne. Se pa vse šele kuha, saj sem šele domov prišla. Popoldne pa se lotim ene sladice, nekaj čokoladnega saj so vsi nekam željni sladkarij....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ežoj: A Julia Child je bila inspiracija današnje dobrote, jagode pa za barvno usklajenost?

Danes:
- Kusžota z narezano min lumpi hrenovko in malo popečene slanine
- Tinstana blitva z ogromno česna
. Solata da dol padeš!!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Trixi,

nekaj groznega je v zraku, pri nas se tudi pozna pomanjkanje sladkorja! Ampak bodo za večerjo kar palačinke z medom, saj kaj bolj sladkega si že težko izmisliš. Kosilo je bilo pa kar v menzi (špageti s šparglji, moram reči, da prav dobri za obrat masovne prehrane).

Sonja

sarme, prezadnje letošnje

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti