Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

babka1951 je napisal/a:

Danes: goveja juha z ribano kašo ( doma narejeno ) in solata iz tlačenke in fižola

zraven še domači kruh, razpokanček smo ga poimenovali, lep ni, dober pa je

babka1951

WUUUUUUUT? Kdo pravi da ni lep?!!?!?!?
Ne samo da je izgled kot se ŠIKA (pravi trgovinski), še DOMAČ JE (ni ga čez to) ter ob takšnem kosilu sam NEKTAR NEBEŠKI tako za angelčke kot za vas.
Pa da vas več ne BEREM, o takšnih bedarijah.
Prelep je!!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Babka, meni je tudi zelo lep vaš kruh  Prav slastno izgleda

Pri nas pa danes pečenka v novi preobleki (v pisani omaki), pečen krompir ter zeljnata solata s fižolom. Za jutri še zbiram ideje...

JJ

Torek: stročji fižol z ocvirki in kislo

smetano, jagode.     

Migla

MBrando in Janis, hvala za vajine vzpodbudne besede, sama vedno ponavljam, za dober kruh ni važna moka, ampak roka, zgleda pa, da je pri moji današnji peki ven eksplodirala vsa slaba energija, ki me je že cel pretekli teden dušila zdaj grem pa v knjižnico, po kaj pomirjujočega.....jutri bo pa nova peka

babka1951

Danes: praženi možgani in solata ( že mal boljša, paradajz ni čist plastičen ):

ne vem kako bo naprej s jedilnico za lepo vreme (  ja, ja, uno zrave, ribnika ), se mi zdi, da je postala nevarna.

ežoj

Danes špageti z gorgonzolo in solatka. Za sladico se spravljam pečt skutne blazinice in belo pecivo

Lp

ursiii

kosilo: še zadnji ostanki nedeljske juhe, špageti z jurčkovo omakico, pijana nevesta (pekla sestra)

majaos

Pašta fižol in najboljša rdeča pesa(Natureta-reklama gor ali dol).

polarbear

Danes: zarebrnice na žaru, rižota s suhim paradižnikom, berivka

breskva

ežoj, si slišal? Tebi ni nevarna ta "monstre de la bassa" (kot sem slišala, da ji rečejo v tvoji vasi), samo pazi, kako jo primeš

Danes postrežno: "piknik z mojo ženo"

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti