Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: rezanci z jajci, zelenjavo in piščancem

mali kuhar

Včeraj: nimam pojma, kaj je bilo (bila sem informirana: čikin), glavno je, da je bilo zeloooo okusno!

lp

cervus

Včeraj:

Piknik pri moji ŠIRŠI DRUŽINI (meni naj naj prijatelji). Med njimi sem sproščen, noben me ne obsoja, noben čudno ne gleda. Lepi so takšni trenutki.
- KURJA BREMZA (tako kot pa sem si jo včeraj ZMARINIRAL, pa še nisem nikoli in obvezno gre to med recepte za prihodnje piknike. Med drugim sem lepo kožo zarezal in pod njo nabasal rožmarin, timijan in česen.)

- 4 puranji čevapi
- 1 UBER pikantna letanca
- zelenjava...takšna ali drugačna
Danes:
Povabljen na kosilo k eni izmed najbolj prijetnih prijateljic ever.

- jagnjetina
- ogromno regrata s krompirjem in jajčki
- rdeči vinček
- antibiotik 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes goveja rižota, namesto solate pa vložene kisle kumarice ,

Jutri naredim pa pico, za sladico pa štrudelj in pito z skutnim nadevom in jabolki.

Lp

ursiii

kuskus z zelenjavo, pečen piščanec in pečena sv. krača, zelena solata

Balenka

Doma za mamo našla zamenjavo, zgodaj zjutraj spakirala, s seboj vzela mojega moža in odšla......za 14 dni, v Poljansko dolino, na jaso sredi gozda, kjer ptički zgodaj zjutraj pojejo svojo zgodbico, kjer sonček boža mojo dušo, kjer....... živim svojo zgodbo življenja, meni je lepo, naj bo tudi vam ...

babka1951

Včeraj: v senci, v ubrani družbi treh generacij

Le zakaj sem se spomnila na ežoja? Najverjetneje, da bi skupaj ugotavljala, kako so sardele sicer dobre, brez peteršilja in česna bi bile odlične

Danes: zelenjavna mineštra in stara, pozabljena ljubezen

lp

mzm

PONEDELJEK:

Goveji golaž s čemažem, kruh,           

zelena solata prav tako s čemažem:

Pozdravček!

Svinska ribica v omaki ter kraljevski krompir in zelena solata...

Jutri nekaj da pospravim hladilnik ker potem odhajamo na morje , kaj pa še sama nevem...

testeninca

Postrežena z zelenjavno rižotko....

Babka ,uživaj..ti ne zavidam,sem na podobnem kraju doma....

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti