polarni medvedek, bi se pridružila.
Miška tvoj golaž je pa vsega občudovanja vreden! Naslednjič, ko bo mož naredil golaž, bom jaz postregla takole kot ti. Bom povedala, da ni moja pogruntacija. ![]()
![]()
polarni medvedek, bi se pridružila.
Miška tvoj golaž je pa vsega občudovanja vreden! Naslednjič, ko bo mož naredil golaž, bom jaz postregla takole kot ti. Bom povedala, da ni moja pogruntacija. ![]()
![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: golaž alla mzm lp
|
mzm, neki ti ga računalnik biksa, pridejo ven premajhne slikice. Šele ko sem prebral naor, sem pogruntal od česar je slodelica. kongratuliram za dobro fotografijo ( pa, kot je rekla Vanja, tvoje vse so itak enaA ).
ežoj
Danes pa meni kosilo nikakor ni šlo od rok. Knedli v goveji juhi so razpadli, tako, da je nastala zdrobova juha s korenjem, blitvo s krompirjem sem skoraj zažgala, še najbolje so uspeli brancini iz pečice, bili so okusni, čeprav malo zgubani ![]()
, ampak, pojedli smo vse ![]()
sem se včeraj preveč s prtičkom hecala, hvala naor, Trixi, pirnica ![]()
Danes: gobova rižota, konjski zrezeki, regrat z radičem, cookies,
s smetano
Goveja juha, puranji pariški, čevapčiči, pražen krompir, bučkine polpete, ajdovi štruklji, jajčni štruklji ter sirovi štruklji, štrudelj
testenincaMoj otrok praznuje
...Puranja rulada v maslenem testu,žar plošča,(čevapčiči,piščanec,hrenovke)francoska solata..zelenjavni krožnik(paradižni,čebula,paprika),tortica,piškoti...
Mzm
kradem idejo![]()
Rižota s prvimi, domačimi šparglji - celi štirje so bili, pečeno piščančje meso in zvrhana skleda solate - motovilec, radič, regrad, čemaž.

kremna špargljeva juha, blitva z krompirjem ter pečeni brancini.
Mamka BršljankaJuha, pečena orada, pečen mlad krompirček, kuhani šparglji, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, zelena solata, piškotki od praznovanja ("dobiš")
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Marmorni sladoledni sendviči