Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

polarni medvedek, bi se pridružila. Miška tvoj golaž je pa vsega občudovanja vreden! Naslednjič, ko bo mož naredil golaž, bom jaz postregla takole kot ti. Bom povedala, da ni moja pogruntacija.

naor

mišzmoke je napisal/a:

Danes: golaž alla mzm

lp

mzm

mzm, neki ti ga računalnik biksa, pridejo ven premajhne slikice. Šele ko sem prebral naor, sem pogruntal od česar je slodelica. kongratuliram za dobro fotografijo ( pa, kot je rekla Vanja, tvoje vse so itak enaA ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2013 19:18

Danes pa meni kosilo nikakor ni šlo od rok. Knedli v goveji juhi so razpadli, tako, da je nastala zdrobova juha s korenjem, blitvo s krompirjem sem skoraj zažgala, še najbolje so uspeli brancini iz pečice, bili so okusni, čeprav malo zgubani   , ampak, pojedli smo vse

sem se včeraj preveč s prtičkom hecala, hvala naor, Trixi, pirnica

babka1951

Danes: gobova rižota, konjski zrezeki, regrat z radičem, cookies, s smetano

breskva

Goveja juha, puranji pariški, čevapčiči, pražen krompir, bučkine polpete, ajdovi štruklji, jajčni štruklji ter sirovi štruklji, štrudelj

testeninca

Moj otrok praznuje...Puranja rulada v maslenem testu,žar plošča,(čevapčiči,piščanec,hrenovke)francoska solata..zelenjavni krožnik(paradižni,čebula,paprika),tortica,piškoti...

Mzmkradem idejo

lp goga

Rižota s prvimi, domačimi šparglji - celi štirje so bili, pečeno piščančje meso in zvrhana skleda solate - motovilec, radič, regrad, čemaž.

rrr

kremna špargljeva juha, blitva z krompirjem ter pečeni brancini.

Mamka Bršljanka

Juha, pečena orada, pečen mlad krompirček, kuhani šparglji, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, zelena solata, piškotki od praznovanja ("dobiš")

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti